Vi har erhvervsansvar
debat Som en af Danmarks største erhvervskommuner med 4000 registrerede virksomheder, så har vi et ansvar for at sikre, at både nye som eksisterende erhvervsvirksomheder har gode vilkår og muligheder, når de vælger at etablere sig i Ballerup.

For at kunne gøre det har vi brug for at sætte større fokus og afsætte økonomiske ressourcer, således at vi fortsat forbliver en eftertragtet erhvervskommune.

Både vores lokale erhvervsliv og borgere vil nyde godt af den vækst erhvervslivet har og vil få i fremtiden.

Ballerup Kommune skal fortsat prioritere projekter, der kan bidrage til vækst og erhvervsservice jf. vores Erhvervspolitik og Erhvervshandlingsplan og som vi er i gang med at udvikle og gennemføre.

Her vil jeg bl.a. nævne et Innovationscenter i samarbejde med DTU Ballerup samt 6 af de største erhvervsvirksomheder. Vi skal fortsat hjælpe iværksættere i gang med nye virksomheder.

Vi skal tiltrække nye og globale virksomheder – f.eks. til de store nye erhvervsområder ude ved Kildedal Station.

Vi skal sikre én fælles indgang for vores erhvervsliv hvad enten det gælder beskæftigelses-, miljø- eller erhvervsspørgsmål.

Vi skal sikre at vores unge får en uddannelse, der kan bruges af erhvervslivet. Vi skal tiltrække lokale og internationale talenter til vores virksomheder.

Vi skal fortsat sikre en effektiv infrastruktur med de 5 S-togs stationer, cykelstier og gode veje.
Når disse ting er gennemført så er jeg sikker på, at de godt 80 virksomheder der medvirker i Dansk Industris årlige erhvervsundersøgelse vil svare mere positivt, så vi får en højere placering.

Men uanset det, så mener jeg, at alle vores indsatser vil bidrage positivt til både vækst og lokal beskæftigelse i Ballerup Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *