Uafgjort i lokalopgøret
Måløv-fodbold1.jpg
Der blev kæmpet hårdt om næsten alle bolde i lokalopgøret mellem Lundegården og Måløv.
Fodbold Lørdag eftermiddag stod på et brag af et lokalopgør da Måløv gæstede naboerne fra BFC Lundegården.

Fra kampens start, blev der arbejdet 110 procent fra begge sider for at sætte sig på kampen. Lundegården havde, efter blot et par minutters spil, et rigtig godt forsøg på mål, da bolden, langt udefra, bliver braget af sted og blot går en halv meters penge forbi det nærmeste måhjørne

I modsatte ende havde Måløv indstillet sigtet bedre, og fem minutter inde i kampen finder Nikolaj Ovesens høje stikning Julian McFarlane, der på første berøring sparker bolden ind bag keeperen. Selvom Måløv havde det meste af spillet i første halvleg, var Lundegården ikke helt ufarlige, og ikke lang tid efter føringsmålet kunne hjemmeholdet have udlignet på et hjørnespark, men inde på målstregen header Nicklas Lind bolden væk og redder Måløv for denne gang.

Efter 28 minutter, snyder Lundegården Måløvs bagkæde og selvom Thomas Lydolph i målet får hånd på bolden, trillede bolden alligevel det sidste stykke ind over stregen.

Intens fight

Fra anden halvlegs start kommer Lundegården bedst ud, og efter et kvarter får de kæmpet sig til et frispark på kanten af feltet.

I stedet for at forsøge sig over muren, sparker frisparksskytten hårdt mod fjerneste stolpe ude for Thomas Lydolphs rækkevidde. Herefter stillede Lundegården sig dybere på banen og Måløv fik mere og mere spilovertag. I den sidste periode af kampen blev der fightet indædt for hver en bold fra begge holds sider, og det resulterede i hele fire gule kort i det sidste kvarter.

I det 88. minut kunne Måløv endeligt sende bolden i mål for anden gang. Nikolaj Ovesen stod for endnu en assist, denne gang på et hjørnespark, der ender hos kaptajnen, Magnus Victor, der med knæet sender bolden ind over stregen. Udligningen åbner igen op for spillet, der bølger frem og tilbage de sidste minutter.

Måløv kunne tilmed have rendt med alle tre point helt sidst, men Julian McFarlane når akkurat ikke at få foden på et indlæg, der ellers ville sende bolden ind i det frie mål. Det ender med 2-2 og selvom Måløvtruppen ærgede sig over ikke at tage en sejr med hjem, kan man stadig trøste sig med at være ubesejret efter de første syv kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *