Triton vært ved Den Store Svømmedag
Svømning-COLOURBOX-copy.jpg
Alle, der kan svømme, kan deltage i Den Store Svømmedag i East Kilbride Badet på søndag.Der er gratis adgang. Foto: Colourbox
Svømning Når det landsdækkende svømmearrangement ’Den Store Svømmedag’ løber af stabelen søndag den 5. oktober, vil Svømmeklubben Triton være vært for arrangementet i East Kilbride Badet.

Den Store Svømmedag, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddearrangement, hvis primære formål er, at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der stilles ikke krav til deltagerne om hvor langt der svømmes – alle meter tæller.

Derfor er det også Tritons håb, at så mange som muligt vil kigge forbi East Kilbride Badet søndag i tidsrummet 10-16, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

»Alle er velkomne. Unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller er, at du skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe Triton med at få svømmet flest meter og eller få flest personer i vandet,« siger formand for klubben Dorthe Riget.

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet.

Den Store Svømmedag arrangeres af Dansk Svømmeunion, Børnehjertefonden og HI i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *