Tre fortjente point til BSF
fodbold BSF hentede sin anden sejr i denne sæson, da de lørdag eftermiddag besejrede Vanløse med 1-0.

De første 10 minutter bød på en forholdsvis lige kamp med et par chancer til begge hold.
I det 13. minut kom forløsningen for BSF, da Sebastian Avanzini bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Han modtog bolden i den ene side, afdriblede en mand, og sparkede bolden i det fjerneste hjørne uden chance for keeperen.

BSF kunne være kommet foran med 2-0, først med et stolpeskud og i det 19. minut med en stor chance til Mikkel Andersen, der efter en fantastisk tværpasning desværre ikke kunne udplacere modstanderens keeper.

I de sidste fem minutter af første halvleg formåede Vanløse at presse på. Heldigvis kom bolden dog ikke i nettet, og stillingen ved pause var 1-0.

Efter pausen var det igen BSF, der tog teten, og fem minutter inde i anden halvleg kunne det sagtens være blevet til 2-0, da BSF tilspillede sig flere store chancer, men desværre kom bolden heller ikke denne gang ind bag Vanløses målmand.

Gang på gang var det lige ved og næsten, men kampen blev aldrig lukket. Tættest på kom Emil Thomsen, da han i det 85. minut sparkede på stolpen, der for anden gang i opgøret reddede Vanløse.

Vanløse havde inden overtiden kun haft et enkelt farligt forsøg i form af et hovedstød, men de forsøgte i de døende minutter at skabe et pres, og det lykkedes dem også til allersidst at tilspille sig et par situationer, der kunne sikre gæsterne et point. To hjørnespark blev det til, men BSF-spillerne holdte heldigvis hovedet koldt og håndterede dødboldene godt.

Sebastian Avanzini blev dagens matchvinder, kunne det konstateres, da dommer Patrick Rasmussen efter nogle minutters overtid fløjtede af til jubel og lettelse for spillere og tilskuere.

Opgøret sluttede 1-0 til BSF, der var kampens klart bedste hold og burde have vundet større.
Sejren betyder, at BSF nu står noteret for ni point efter seks kampe.

BSFs næste kamp er lørdag den 27. september klokken 15 ude mod KFUM BK, Roskilde, der også har ni point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *