Svar til Sune Martin Scheibye
Debat Kære Sune. Det er helt korrekt, at vi har haft glæde af børnehavebørn fra København i rigtig mange år - og det er vi meget glade for.

Der er bare sket det at bussen er vokset fra lille til stor og det er et stort problem på de små villavejene.

Må jeg starte med at korrigere dig, der er ingen børn som skal sættes af ved en vej. Børnene skal sættes af inde på et markstykke. Bussen kører ind til højre, væk fra vejen og sågar væk fra cykelstien, fuldstændig trygt og sikkert.

Jeg må også oplyse dig om at den tragiske dødsulykke for nylig, skete i et trafikeret kryds tre kilometer væk fra det sted, hvor vi vil lave p-plads til afsætning af børnene. Det er ganske enkelt usmageligt at bruge den sammenligning!

I Ballerup har vi også en skovbørnehave, vores børn kører også i en bus. Når vores børn sættes af, så sker det i siden af vejen, derefter skal de så gå cirka 300 meter ned ad en stejl bakke også med oppakning. Når vores børn skal hjem igen, så er det samme strækning, denne gang er det så bare op ad bakke.

Sagen her er ikke i en egentlig høring, den er til udtalelse hos de involverede. Når vi har sager ude i høring så er det i otte uger og med borgermøder, som vi holder ganske frivilligt.

Demokratiet lever nemlig i bedste velgående i vores kommune.

Jeg tager mit ansvar som formand og politiker dybt alvorligt, jeg er valgt i Ballerup kommune for at varetage borgerne i kommunens interesser, og det er faktisk det, jeg gør. Derudover synes jeg, at vi har været meget ansvarlige og seriøse i løsningen af Københavns børnehavers problem med afsætning.

Der er to gode muligheder: Det er stadig i orden at køre til porten ad de små veje, bare i mindre busser. Eller busserne kan holde ind på den p-plads vi etablerer på markstykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *