Svar til Birte Kramhøft
debat Kære Birte Kramhøft. Teknik- og miljøudvalget (TMU) traf beslutningen efter en sagsbehandling, hvor vi får at vide, at børnehaverne er blevet hørt!

Nej der er ikke nogen advarselslamper, som har lyst, hverken for den ene eller den anden i udvalget. Vi var ikke spor bekymrede, sagen var fuldt belyst, blev vi fortalt. Så da det viste sig, at børnehaverne ikke var hørt formelt forlængede vi ’’høringsperioden’’.

Og jo, der er problemer i forhold til skolebørnenes sikkerhed. Efter skolereformen færdes børnene på vej fra skole når bussen afhenter.

Ja, jeg synes også, at det er bekymrende at se formandens udtalelser blive udsat for den håndtering. Jeg har lært rigtig meget af denne håndtering, men det får mig ikke til at ændre min indstilling til sagen.

Når jeg udtaler at børn godt kan gå den distance, så er det naturligvis efter at have spurgt mennesker, som har lige præcis den spidskompetence. Jeg var faktisk selv bekymret for de små ben, men er blevet klogere af fagfolks udtalelser.

Sagen er genbehandlet på et fuldt oplyst grundlag af et enigt TMU. Ja faktisk med en enig kommunalbestyrelse i ryggen.

Som du sikkert ved fra dine mange år i teknisk udvalg så ser jeg ikke sagen med få parcelhusejeres briller. Jeg arbejder ihærdigt for borgerne i hele kommunen.

1 kommentar om “Svar til Birte Kramhøft”

  1. Birte Kramhøft siger:

    Kære Helle,
    Tak for din redegørelse. Hvad angår diskussionen af hvor langt børn kan klare at gå så har jeg min viden fra en leder af en udflytterbørnehave. Problemet er de mindste af børnene når de skal hjem. Så er de bare helt flade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *