SuperBest i Måløv har rystet posen
ja_supermarked_ombygning_1.jpg
Den spritnye frugt- og grøntafdeling står flot og færdig. Foto: Flemming Schiller
Ombygning Der er blevet vendt op og ned på SuperBest i Måløv, som står klar til genåbning på fredag den 26. september.

SuperBest i Måløv er under forvandling i disse dage, og at dømme efter indehaver Jørgen Andersens beskrivelser bliver det som at træde ind i en helt ny butik, når der er genåbningsfest på fredag den 26. september.

»Det er en 14 år gammel butik, og den trængte til en opdatering på alle fronter. Så det bliver en helt ny butik – stadig med samme store sortiment – men med en helt ny og mere overskuelig indretning,« fortæller han.

Al inventar er blevet flyttet, der kommer en helt ny frugt- og grøntafdeling, belysningen er skiftet ud til LED-lys og alt køl og frys bliver overdækket.

»Det giver både friskere varer og sparer på energien,« siger Jørgen Andersen.

Derudover er kioskafdelingen nedlagt og al spiritus, blade og aviser flyttet ind i butikken til selvbetjening for kunderne – ligesom den helt nye bagerbutik ’Brødrene Basse’ bliver selvbetjent, som man kender det fra andre supermarkeder.

»Bagerbutikken har fået sit helt eget hjørne og Brødrene Basse kommer med eget personale,« forklarer Jørgen Andersen.

Morgenmad og kaffe-to-go

Bageriet er sammen med en ny ’food-to-go’ afdeling og ’kaffe-to-go’ automat medvirkende til, at supermarkedet også har ændret åbningstiderne. Fremover åbner de allerede klokken 7.30 alle ugens syv dage, så man kan få morgenmad og kaffe med på vejen til arbejde.

Sidst med ikke mindst er alle fem kassesluser skiftet ud og der er kommet nye kasseterminaler og dankortterminaler, så kunderne også kan komme hurtigere igennem.

»Det bliver en helt ny og mere overskuelig butik, som bliver nemmere at finde rundt i, siger Jørgen Andersen.

Renoveringen af butikken kommer i kølvandet på nyheden om, at SuperBest og Eurospar i 2015 bliver lavet om til en helt ny kæde: Meny.

Derfor er der også ting, som SuperBest i Måløv holder lidt igen med. For eksempel farvevalg til butikkens baldakiner.

Men overgangen fra SuperBest til Meny bliver først sat i gang i andet kvartal 2015, så foreløbig glæder Jørgen Andersen og alle medarbejderne sig bare til åbningsfesten på fredag den 26. september klokken 7.30, hvor borgmester Jesper Würtzen kommer og klipper snoren til den ’’nye’’ butik.

ja_supermarked_ombygning_2 ja_supermarked_ombygning_3 ja_supermarked_ombygning_4 ja_supermarked_ombygning_5 ja_supermarked_ombygning_6 ja_supermarked_ombygning_7 ja_supermarked_ombygning_8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *