Succes for Ballerup C-løbet
BAllerup-c-løb-9.jpg
Børnene gik til den med fuld kraft og der ventede nogle hårde, men også spændende kilometer forude, hvor ungerne fik vist, hvad de er gjort af. Foto: Flemming Schiller
Løb Med en perfekt flad rute blev Ballerup C-løbet en sportslig succes både for store og små.

Ballerup Centret og Ballerup Bladet var sponsorer for løbet og Ballerup Atletik Klub stod for den sportslige del af løbet. Vejret var fint og det holdt gudskelov tørt lige indtil sluserne virkeligt blev åbnet efter løberne var kommet hjem og det meste udstyr var pakket sammen.

Børneløbet blev gennemført som en ca. 2,5 km løbsrute. Den yngste Noah Saabye (4 år) gennemførte sammen med storesøster Emma Saabye. Mor var selvfølgelig også med for at støtte og heppe. Det var en lidt lang tur for de små ben men det blev gennemført i den flotte tid på 29:30 min. Da de kom i mål fik de ligesom alle andre børn overrakt Ballerup-C-Løbets medalje.

De små løb

Vinderne af børneløbet kom fra BAK´s talentfulde ungdom. Hos drengene vandt 11 årige Lasse D Brandt i tiden 9:34 min og hos pigerne vandt 11-årige Maiken Lützen i tiden 9:35 min. Begge løb således i et rasende hurtigt tempo under 4min/km. Det var en drabelig slutspurt af de to unge, da ingen af dem ville give sig. De fik selvfølgelig både medalje og en stor pokal som vindere af Ballerup C løbet 2014. I alt gennemførte 57 drenge og piger under 12 år.

Fotogalleri: Se billede fra børneløbet

De store ligeså

På 5 og 10 km blev der løbet om gavekort til de tre første hos både mænd og kvinder.

På 5 km var der også en lokal vinder ved den talentfulde Lukas Jensen, der dog mest gør sig på 800 og 1500 meteren, men da DM netop er overstået blev der taget hul på vintertræningen og grundtræningen til næste år. Lukas løb i den flotte tid af 16:38 min som jo også vil stå som løbsrekord indtil næste år.

Nr. 2 blev Danny Danielsen (fjordløberne) i tiden 16:40 min og her blev nr. 3 Joachim Rønsholt (BAK) i tiden 17:24 min. Det var en flot 5 plads til 13-årige Kristian B Carstensen i flotte 19.18 min. Hos kvinderne vandt Mette Klintskov i tiden 20:00 min., nr 2 blev Rikke Degn i tiden 20:13 min og nr. 3 blev BAK’s Christine Riis i tiden 21:06 min. I alt gennemførte 90 deltagere de 5 km.

Den lange tur

På 10 kilometer gennemførte 39 løbere og hos herrerne vandt Sparta´s Martin Lauesen i tiden 35:08 min. BAK’s lokale helt Christoffer T Madsen blev nr. 2 i tiden 35:55 min og nr. 3 blev Jan G Rasmussen (Topdanmark) i tiden 37:31 min.

Kvindernes 10 km vundet af Kristine Rasmussen (Team Åge) i tiden 44:54 min, nr 2 blev Regitze Slatanach i tiden 45:13 min. Regitze er tidligere 800 meter løber i Ballerup Atletik Klub (klubrekord på 2.14,81 min). Nr. 3 blev Zarina Lorensen i tiden 48:01 min. Blandt 10km løberne var også Ballerups borgmester Jesper Würzen der gennemførte i 50:01 min.

Der var stor glæde over de mange lodtrækningspræmier fra forretningerne i Ballerup Centret som mange af deltagerne kunne gå hjem med. Ballerup C løbet har fundet sig selv igen efter nogle års pause.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *