Stine udtaget til ungdomslandsholdet
Stine-roer-copy.jpg
Stine Eilert Mathiasen fra Veksø er sammen med sine tre holdkammerater klar til at repræsenterer Danmark ved Baltic Cup.
roning 15-årige Stine Eilert Mathiasen fra Veksø kom helt til tops i sin dobbeltfirer og er nu - sammen med tre andre piger - udtaget til Ungdomslandsholdet U18.

Stine Eilert Mathiasen er en del af idrætsklasseprojektet på Hedegårdsskolen, som startede op i 2013 og som dermed nu levere deres første elev med U18 landsholds udtagelse i roning.

Stine fortæller, at det at gå i en idrætsklasse betyder meget for hende:
»Det at være kommet så langt i min sport kunne ikke ske uden mine gode lærer og det projekt som Hedegårdsskolen er i gang med,« siger hun.

Stine Eilert Mathiasen træner i Bagsværd Roklub seks gange om ugen – svarende til mellem 15-20 timers træning om ugen, sammen med en stor gruppe ungdomsroere på Bagsværd Sø.

Her træner de ved siden af Dansk Rocenter, hvor blandt andre roerne fra ’Guldfireren’ har deres daglige gang – og ofte træner side om side på søen.

Stine Eilert Mathiasen er kommet med i en projektbåd med tre andre piger. De blev i sidste weekend udtaget til Ungdomslandsholdet, da de vandt deres udtagelsesløb. De fire skal repræsenterer Danmark i dobbeltfirer ved Baltic Cup, der i årholdes på Bagsværd Sø den 28. september.

Baltic Cup er en årligt tilbagevendende rolandskamp mellem de ti nationer omkring Østersøen, hvor U18 landshold fra lande som bl.a. Rusland, de baltiske lande, Polen, Tyskland, Danmark og Sverige er repræsenteret.

Og Stines næste mål?

»Mit næste mål er at træne frem mod Junior VM 2015, der foregår i Rio,« siger hun.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *