Smørum Golfklub gik videre
golf Smørum Golfklub videre til semifinalerne i BOSS Synoptik Cup

Flere end 9.000 golfspillere er blevet til 450, når BOSS Synoptik Cup i næste weekend rykker videre til landsdelsfinalerne. Fem spillere fra Smørum Golfklub er klar til at forsvare klubbens ære i de regionale semifinaler.

Michael B. Hansen, Kim Roch, Bjarne Brix Sørensen, Claus Jørgensen og Martin Elsrud skal alle repræsentere Smørum Golfklub til semifinalerne i Danmarks største klubturnering. Bevæbnet med jern og køller har de fem spillere foråret igennem kæmpet mod klubkammeraterne for en plads på Smørum Golfklub holdet til BOSS Synoptik. Forude venter nu semifinalerne, hvor spillerne kan se frem til at dyste mod de 16 andre golfklubber i regionen om de to eftertragtede pladser i finalen.

Turnering giver klubånd

Jesper Karulf regner med bred lokal opbakning, når semifinalerne afgøres næste weekend. Til forskel for andre golfturneringer er BOSS Synoptik Cup nemlig en breddegolfturnering, der giver plads til alt fra nybegyndere til elitespillere fordelt på fem handicapgrupper. Og det giver både lokal forankring og klubånd.

”Vi oplever meget stor opbakning for klubber og spillere. Alene i år deltager 90 klubber med flere end 9.000 spillere. Når vi snakker med spillerne, er det særligt det med, at man får mulighed for at spille med og mod andre, man ikke spiller med til dagligt, og som har et helt andet handicap, der gør turneringen til en succes. Og det er jo dejligt” siger Jesper Karulf Synoptik.

Det er femte år i træk, at Synoptik står bag den store golfturnering i samarbejde med Dansk Golf Union, der i år afsluttes i Skovbo Golfklub mellem Køge og Ringsted den 3. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *