Smørum fik sejren
Fodbold Det var med vejrguderne imod sig, at Ledøje Smørum Boldklub drog til Frederiksberg denne regnfulde lørdag. Nederlaget til Fremad Amager skulle vaskes væk og cheftræner Jan Zirk havde valgt den samme startellever som mod Fremad Amager tidligere på ugen.

Og allerede fra start var der gang i den. Christian ”Krelle” Steen Jensen havde allerede efter 45. sekunder et skud på mål og så var kampen i gang.

Men FA2000 var med på legen og kom allerede i det 3. min. med en hurtig omstilling over kanten hvor de fik lagt bolden indover, men angriberen kom for sent.

Problemerne kom umiddelbart efter. En lang bold i Måløvs venstreside og Pumaen i målet – Lasse Gram Jensen – satte i løb for at nå bolden. Han var oppe imod en gazelle, der lige akkurat nåede bolden før ham, men Pumaen fik gazellen og så fløjtede den udmærkede dommer for straffespark der blev omsat til en FA2000 føring på 1-0 efter 7. min.

Men Måløv-spillerne fortsatte. Zirk havde dikteret en masse skud på mål, og der blev skudt fra alle vinkler, men han havde nok glemt at sige, at de skulle ramme må

Nu begyndte det samtidig at regne og det fortsatte kampen ud. Svære betingelser for begge hold, men det gik rigtigt stærkt med en gang possesionsfodbold til den store guldmedalje for to godt spillende hold med Smørumdrengene en lille smule bedre.

Der skete ikke det store frem mod pausen og det stod klart, at der skulle kæmpes resten af kampen, hvis den skulle vindes.

Mere regn og udligning

Nu tog regnen til og vi havde en slags modvind. Men der blev kæmpet og spillet godt fodbold. I pausen havde Zirk foretage en enkelt udskiftning da backen Paw Olsen blev taget ud så der kunne blive plads til en debutant Frederik Kragh der spillede en fantastisk 2. halvleg.

Men Måløv-holdet skulle ikke vente længe på forløsningen. De kom nu over kanterne og FA2000 forsvaret vaklede. I det 52. min. blev det til gode kombinationer og Robin ”Robinho” Veljanoski – der klart spillede sin bedste kamp i år – kom til baglinien og lagde den fladt indover tæt på mål og her kom superangriberen Marc ”altid-på-pletten” Lind til med en hæl og så stod det 1-1.

Nu blev der trykket på og den ene chance efter den anden opstod, men det var det med at ramme målet. FA2000 var slet ikke med i kampen på dette tidspunkt, men der er jo dødboldene. Og en sådan opstod i det 61. minut. Et indlæg og en helt fri spiller i det lille felt, men han headede over mål.

Måløv havde stadigvæk momentum og. Endnu et angreb blev clearet af FA2000 forsvaret, men ud til Emil Kjærsgaard der langt udefra firsttimede og tordnede til bolden der klinisk ramte tværribben og krydset og hamrede i mål og så stod det 2-1. Det bølgede nu frem og tilbage og Måløv kunne i denne fase sagtens havde lukket kampen. Og så fik FA2000 chancen for at spolere det hele kort før slutfløjt, men Måløv-keeperen var vågen og fik kastet sig så bolden gik til hjørne.

Så jubelen var stor i Måløv-lejren, da kampens dommer fløjtede kampen af.

Måløv spiller igen næste lørdag kl. 14.00 hjemme mod Otterup fra Fyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *