SF har valgt ny folketingskandidat
SF1.jpg
Morten Normann Jørgensen, der sidder i kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk er SF Ballerups nye folketingskandidat. Foto: Pressefoto
Valg Anden viceborgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune, Morten Normann Jørgensen, er valgt til SF i Ballerup/Glostrups nye folketingskandidat.

Morten Normann Jørgensen er 25 år og har siddet i kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk siden 2009. Han er formand for børne- og ungdomsudvalget og blev tidligere på året valgt ind i SF’s Landsledelse.

Om valget af den nye kandidat siger partiforeningsformand Miasser Hawwa;

»Vi har valgt en super engageret og dynamisk kandidat, som har rigtig gode kort på hånd. Trods hans unge alder, har han en hel del erfaringer og godt indblik i både det lokale og den landspolitiske arena. Han har karisma, er velformuleret og har hjertet på rette sted. Vi er sikre på at han vil være en god rollemodel for mange unge.«

Den nye kandidat siger om sin nye kreds:

»SF har nogle stærke partiforeninger i både Ballerup og Glostrup. Derfor ser jeg rigtig meget frem til samarbejdet, og jeg glæder mig til at fortælle vælgerne i min nye kreds, hvorfor jeg synes de skal stemme på mig.«

»Især er jeg optaget af, at arbejdet med at inkludere flere elever i folkeskolerne kommer til at tage mere udgangspunkt i børnenes trivsel og muligheder. I rigtig mange kommuner er det i dag en reel dagsorden om at spare penge, der styrer indsatsen. Det synes jeg er hul i hovedet, og hverken til børnenes eller samfundets gavn. Der er brug for at investere i vores folkeskoler og der er brug for at kommunerne får tilført midler til den kæmpe opgave. Så skal gevinsten nok også komme på sigt,« fortæller Morten Normann Jørgensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *