Sammen er vi stærkere
Debat Jeg tror, alle ansvarlige politikere vil gøre, hvad der står i deres magt for at bekæmpe bandekriminalitet. Men der er mange knapper, der skal trykkes på.

Her skal dem, der vil ud af miljøet, hjælpes væk, og dem der ikke vil, bør få en ført hånd så de vil.

Idag gøres der meget godt forbyggende arbejde, det er tydeligvis ikke nok, så her må vi gøre det endnu bedre. Jeg har før stillet foreslag om et Fulton-lignende projekt (ikke som de sidste år) måske i samarbejde med et par andre kommuner på Vestegnen gerne med havn. Så hvorfor ikke Ishøj.

Det civile samfund, uden at gå politiet i bedene, spiller også en stor rolle. Åben op så der bliver praktik- og arbejdspladser til de unge.

Tag fat i de unge, tag dem med ned i boldklubben eller andre fritidsaktiviter.

Lad være med at købe hashen (ved godt det er håbløst naivt)

Hjælp politiet, gå i dialog borgerne imellem.

Brug boligselskabernes bestyrelse til at lave aktiviteter sammen.

Få lavet områder mindre attraktive til forbrydelser (måske få fjernet noget beplantning)
Og sig til de unge; det er ikke rigtige kammerater, der lokker én ud i kriminalitet. Det faktisk et …hul.

Vi har sørget for flere penge til politiet, der er samarbejde med flere borgmestre og justitsministeren i bekæmpelse af bander. Når det så sagt, er jeg da godt klar over, at dette ikke bliver løst over en nat.

Men lad os nu stå sammen borgere, myndigheder, kommunalbestyrelsen, boligforeninger, skoler, bold- og fritidsklubber, kirke, butikker og virksomheder i kampen mod kriminaliteten. Og bidrage der hvor vi kan. Sammen er vi nemlig stærkere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *