Sæsonstart for Spidserne
Dartklubben-Spidserne-3.-holdet.jpg
Spidsernes 3. hold: Kai, Kjeld, Torben og Claus vandt en sikker sejr på 14-2 i kvalrækken.
dart Så er turneringen under Dansk Dart Union startet og Spidserne har haft sine tre hold i kamp.

3. holdet vandt en sikker sejr på 14-2 i kvalrækken mod en af rækkens nye klubber CSC. Claus Bech blev Spidsernes ’man off the match’ ved at vinde fire kamp i sin første holdkamp.

2. holdet var også på hjemmebane mod Islev 2 – her blev det igen til en sikker sejr 14-2 og første skridt mod en oprykning fra 3. division til 2. division.

Man off the match blev Jonas Thaulow med en flot 144 lukning og fire sejre
1. holdet startede ude mod Verninge, Fyn, som er oprykkere. Her spillede holdets udlænding Ricky Williamson klart bedst og blev ’man of the match’ med fire sejre. Desværre var det kun nok til uafgjort 8-8.

Lørdagen anden kamp skulle spilles i Ringsted mod vinderne af grundspillet i sidste sæson.

Denne gang var Ringsted for stærke for Spidsernes ellers meget lovende 1. hold. Spidserne kom hurtigt bagud med 6-2, og så var der ikke mere tro på sejre. Kampen endte med et nederlag på 13-3. ’Man of the match’ blev Klaus Rejnhold med 2 x 180.

Hvis du vil vide mere om dartsporten eller møde Spidserne er der mulighed for det lørdag den 6. september klokken 12, hvor den lokale dartklub holder indvielse af de nye lokaler i Hedeparken 141 kld.
»Der vil være velkomstdrik og en let anretning mellem klokken 12 og 13.30. Herefter vil der blive hygget endnu mere og spillet en masse dart. Vi har pile som du kan låne,« fortæller Klaus Rejnhold fra klubben.
Læs mere på www.spidserne.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *