Ridestævne med SKØR
Ridestævne-skør-1-copy.jpg
Forhindringsbanen var fuld af sjove opgaver, som både tilgodeså de lange og de lavbenede.
ridning Storkøbenhavns Rideklub (SKØR) afholdt i weekenden TREC-stævne i Vestskoven i samarbejde med Enggårdens Rideskole.

SKØR er en nystartet rideklub med et højt aktivitetsniveau og et hurtigt voksende medlemstal.

Enggården, der lagde faciliteter til en del af stævnet, har to store udendørs baner, som passer til alle de forhindringer, der var med i stævnet.

Majbritt Kock som er indehaver af Enggårdens Rideskolen, glæder sig over alle de ryttere der var kommet for deltage i stævnet og over at så mange var mødt op for at give en hånd med til stævnet.

TREC består af tre dele: et orienteringsridt, hvor man skal ride et antal kilometer på tid, en gangartstest, hvor de forskellige gangarter præsenteres kontrolleret og med et passende tempo, og en forhindringsbane hvor der blandt andet var bygget en bro, hængt vasketøj til tørre, lavet en labyrint, opsat en låge og mange andre sjove opgaver, der skulle passeres.

Der var ryttere fra flere klubber rundt omkring på Sjælland, voksne og børn, heste og ponyer.

Der var fordele ved at havde lange ben, men så sandelig også ved at være lille og vaks. Og på trods af den vedvarende regn var humøret højt hos både ryttere, dommere og hjælpere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *