Politi uge 37
Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Røvere efterlyses

Mandag den 8. september klokken 06.18 skete der et røvei mod et supermarked i Centrumgaden. To mænd kom ind i butikken og truede personalet med en kniv til at udlevere kontanter. Efter røveriet stak de af på en grå knallert, formentlig af mærket Peugeot.

Den ene røver beskrives som 180-185 cm. høj, mand, østeuropæisk af udseende og almindelig af bygning. Han var iført grå trøje med rødt logo på ryggen, sorte bukser og en sort bandana for ansigtet, så kun øjnene var synlige. Han talte gebrokkent engelsk og var bevæbnet med en brødkniv.

Den anden røver var af samme højde og bygning og ligeledes østeuropæisk udseende. Han var ifør grå trøje, mørke jeans og en sort bandana for ansigtet, så kun øjnene var synlige. Også han talte gebrokkent engelsk og var bevæbnet med en brødkniv.

 

Brand på rådhuset

Torsdag kort før klokken 05 om morgenen måtte politi og brandvæsen rykke ud til Ballerup Rådhus, da der var meldt om brand. Det viste sig, at nogle ukendte gerningsmænd var brudt ind i rådhuset og havde sat ild til et skrivebord. Der skete kun materiel skade og politiet efterforsker nu sagen.

 

Overfaldet på sti

En 15-årig dreng kom torsdag klokken 16 gående på Roasvej ved stisystemet sammen med en kammerat. Pludselig dukkede fem drenge op på knallerter og begyndte at overfalde ham med slag og spark. Derefter stak de af.

De var alle maskerede, men han beskriver dem som mørke i huden og de talte dansk med accent. Den ene havde skæg på hagen.

 

Hus udbrændt

Der gik ild i et dobbelthus på Hold An-Vej fredag formiddag den 12. september omkring klokken 11. En af beboerne var ved at lave mad, da der gik ild i huset.

Selvom brandvæsenet var hurtigt fremme, udbrændte huset. Det andet hus slap billigt og fik kun mindre skader.

 

Hjælp politiet med opklaringen
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *