På rulleskøjter mod VM og Guld Barre Prisen
Kunstrulleskøjteløber-Kristine-Lund-Michaelsen-1.jpg
Kristine Lund Michaelsen fra Smørum Rulleskøjteklub er én af fem nominerede i Region Hovedstaden til Guld Barre Prisen 2014. Foto: Raniero Corbelletti.
Pris For tredje år i træk skal der findes fem regionale vindere af årets Guld Barre Pris.

I Region Hovedstaden står kampen mellem fem dygtige kandidater. Én af disse er Kristine Lund Michaelsen fra Måløv, der er tilknyttet Smørum Rulleskøjtesklub. Hun er firedobbelt danmarksmester i kunstrulleskøjteløb og skal i år som den første dansker nogensinde også deltage ved verdensmesterskaberne, som finder sted i Spanien senere på måneden.

»Kristine er en ægte fighter, der arbejder superhårdt for at nå sine mål, og hun gør det med en positiv personlighed og fremtoning. Hun er et super eksempel på en præsterende dansk sportspige, der knokler for sin sport, mens hun også går på gymnasiet,« lyder det i indstillingen.

Toms Guld Barre sportsprisens formål er at fejre unge sportstalenter for deres ekstraordinære præstationer i årets løb. Takket være 628 indstillinger har juryen fundet 25 regionale kandidater, og nu kan danskerne være med til at bestemme hvilke fem, der skal anerkendes og honoreres med 10.000 kroner. Der uddeles fem priser – én for hver region.

»Guld Barre Prisens vigtigste opgave er at fejre de unge og talentfulde regionale sportstalenter, som vi har i Danmark. Det kan være meget dyrt at dyrke eliteidræt, og vi hjælper gerne en lille smule, så nye dragter eller ekstra trænertimer kan komme inden for rækkevidde,« sigerMarianne Forsingdal, Senior Brand Manager hos Toms Guld Barre.

Fremtil den 15. oktober kan alle via www.facebook.com/TomsDanmark stemme på én af de nominerede fra hver region. Der kan stemmes en gang pr. dag. Den kandidat, der får flest stemmer på Facebook, får en stemme med, når juryen voterer.

Den 1. november offentliggøres de fem regionale vindere, og i alt 50.000 kroner gives til vinderne af Guld Barre Prisen 2014.

1 kommentar om “På rulleskøjter mod VM og Guld Barre Prisen”

  1. Henriette siger:

    Jeg stemmer på Kristine Lund Michelsen fra Smørum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *