Mere konsekvens overfor dyremishandling
debat Man kan ikke undgå at blive berørt af historien om den lille svanefamilie, som over længere tid er blevet stadigt mindre tilsyneladende fordi nogle mennesker ikke kan finde ud af, at dyr naturligvis skal behandles med respekt.

Vi har desværre stadig alt for mange sager om dyremishandling, hvor især mindre dyr bliver udsat for barbarisk mishandling af kolde mennesker. Dyrene er aldeles forsvarsløse og kan intet stille op, når de bliver mishandlet af mennesker.

Den helt basale forståelse for, at dyr er levende væsner mangler desværre hos nogle unge mennesker. Det bør være helt naturligt i skolen, at man lærer børnene at behandle dyr med respekt.

DRs børnekanal ’Ramasjang’ har introduceret programmet ’Vilde Venner’, hvor børn hjælper dyr, der er i nød. Det er et godt program, som sender det signal til vores børn og unge, at det er sejt at hjælpe dyrene og der bestemt ikke er noget sejt over at mishandle dyr. Tværtimod – det er krysteragtigt at kaste sig over forsvarsløse dyr.

Når det er sagt er der heller ingen tvivl om, at vi har behov for at få indført et dyreværnspoliti i Danmark med dedikerede dyrevenner blandt personalet. Det vil Dansk Folkeparti også sætte på dagsordnen, hvis vi igen får indflydelse efter et kommende valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *