Mads Holger i front for Konservative
mads.jpg
Det Konservative Folkepartis vælgerforeninger i Ballerup og Glostrup har valgt Mads Holger som folketingskandidat. Foto: Pressefoto
Valg Bestyrelserne i Det Konservative Folkepartis vælgerforeninger i Ballerup og Glostrup har valgt at indstille forfatter og debattør Mads Holger som folketingskandidat i begge kredse.

Mads Holger er blandt andet kendt som politisk skribent på Berlingske Tidende, og han har gennem de sidste tre år også haft et ugentligt radioprogram på Radio24syv, hvor han beskæftiger sig med sit fag teologien og folkekirken. Han er uddannet BA teol fra Københavns Universitet.

Han har endvidere udgivet tre romaner og optræder hyppigt i diverse medier som konservativ meningsdanner, men derudover har han en fortid som mangeårig iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende.

»Jeg er meget optaget af, at Det Konservative Folkeparti bliver bedre til at tale om andet og mere end skat og økonomi. Der er absolut ingen tvivl om, at kampen for at få sænket skatten og skabe bedre vilkår for dansk økonomi er en konservativ mærkesag, men jeg ville være ked af det, hvis det var det eneste, vi som parti ville. Vi har mange store opgaver at løse også, hvad angår folkeskolen, integration og lov og orden.« fortæller Mads Holger.

Ballerups konservative formand Lars Hjelmqvist udtaler:

»Vi er meget glade for, at Mads Holger har takket ja til at opstille hos os. Vi mener, at han udgør den fornyelse, som partiet længe har sukket efter. Vi har gennem den seneste tid talt meget med Mads og har lært ham at kende som en uhyre engageret mand, der både vil og kan sætte sine ting igennem. Specielt det sidste er vigtigt for os, da det jo ikke er nogen hemmelighed, at vi her i kredsen ikke har været vant til at have en folketingskandidat, som må forventes at komme i folketinget, så jeg er en glad mand.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *