Måløv vandt på 12 forrygende minutter
Måløv-fodbold-copy.jpg
Özgür Kaya (til venstre) stemplede ind i sæsonen med to scoringer på ti minutter.
fodbold Torsdag aften skulle Måløv BK forsøge at sætte den tredje fulde gevinst ind på kontoen, i håbet om at sammensætte den bedste sæsonåbning siden 2010

Måløv lagde i kampen mod Lundtofte BK friskt fra land, hvilket resulterede i ikke mindre en fire-fem kæmpe chancer inden for den første halve time. Men som det så tit sker i fodbold, så skete retfærdigheden ikke fyldest, og Lundtofte fik i det 44. min. bragt sig foran, i en situation hvor LBK’s Mikkel Møller pludselig stid med en 2. bold for fødderne, og ganske resolut sparker han til læderet, som stryger ind i modsatte side af MB’s mål.

Det var noget af en bet at skulle gå til halvleg bagud 0-1 med så stor overvægt i chancer. Fra 2. halvlegs start var der dømt højt pres fra MB’s side, og dette stressede LBK en smule. Ni minutter inde i 2. halvleg giver MB Lundtofte deres egen medicin, og Julian McFarlane smutter bagom forsvaret, kigger efter en afleveringsmulighed, den udebliver, og i stedet trykker han af fra kanten af feltet, og bolden suser ind ved forreste stolpe.

Dette blev startskuddet til 12 gyldne minutter for MB, for minuttet efter scoringen var der sæsondebut til Özgür Kaya. Han skulle blot bruge to minutter på banen før han satte sit klare aftryk på kampen. Med sin første boldberøring snyder han to LBK forsvarere med en skudfinte for derefter at sende bolden fladt ind i målet. Blot fem minutter efter kommer 2-1 scoringen. Her stiger Mickel Stumpe til vejrs efter hjørnespark, og iblandt de ganske hovedstødsstærke LBK-spillere får han sendt bolden i nettet og MB var nu på 3-1.

Fem minutter senere afgjorde MB kampen endegyldigt da LBK-forsvaret laver en opspilsfejl som Özgür Kaya opsnapper og sender i en lang bue over LBK´s keeper, og direkte ind i kassen. Fantastisk overblik og eksekvering. Den stilling hold indtil tre minutter før tid, hvor kampens dommer vælger at dømme et straffespark for en forseelse som blev begået en meter uden for feltet. Det udnyttede Lundtofte til at bringe sig på 4-2, men tættere kom de dog ikke på at få noget med fra Måløv Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *