Måløv inde i en stime
MÅløv-fodbold.jpg
Måløv Boldklub fik endnu en sejr, denne gang over Brede, der ellers var ubesejrede.
Fodbold Måløv er inde i den bedste stime i syv år Fodbold: Torsdag aften var Måløv BK i kampe mod det ubesejrede Bredemandskab.

Brede lagde friskt fra land, og forsøgte at presse Måløv langt tilbage fra første fløjt. Det resulterede i et par hjørnespark som var ganske godt slået, men som dog ikke formåede at true Måløv endegyldigt.

Måløv kunne dog også være med, og efter 20 minutter laver Dennis Klausen et perfekt dybdeløb, hvor Casper Bo Nielsen slår en perfekt bold, og fra kanten af feltet hugger Dennis Klausen af med det »kølige« venstreben, men desværre tager hans projektil ydersiden af stolpen.

Efter 24 minutter af kampen var der dog større præcision i Dennis Klausens forsøg, da han bankede bolden ind i modsatte side af målet efter at være blevet spillet fri af Serhat Kücükgöncü. Det var Dennis Klausens første mål i den røde trøje, og lad os håbe at den giftige angriber byder ind med mange flere i sæsonen. Efter 37 min. Udbygger Måløv førringen yderligere, da et hårdt udadskruet hjørnespark fra Nicklas Lindendte lige i panden på anfører Magnus Victor som headede lige gennem Bredekeeperens ben.

Brede kom med

I 2. halvleg blev initiativet blev i højere grad overladt til Brede, i håbet om at de ville komme længere frem, således at MB´s hurtige offensiv kunne slå den sidste luft ud af Brede.

Der skulle dog gå helt indtil det 85. minut før dette blev en realitet, og det var endnu en gang Kim Finch Andersen der bragede en bold i nettet, denne gang via overliggeren fra kanten af feltet. Det bringer dermed MB-bomberen op på 43 kasser i de seneste 50 kampe.

Brede skulle dog også have lidt at gå hjem på, og tre minutter før tid fik Brede sendt bolden i kassen med et velplaceret skud fra kanten af feltet. Med sejren lagde Måløv sig igen i spidsen af Serie 3, pulje 3, med 15 point for fem kampe. Næste kamp er på lørdag, hjemme mod Lyngby BK kl. 14.00.

1 kommentar om “Måløv inde i en stime”

  1. Poul E. Pedersen siger:

    Sig mig, er alle indlæg fra år 2014. ??????

    Eller er der nogen på Ballerup bladet der snorker. ?? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *