Målmanden sørgede for uafgjort
BSF-fodbold.jpeg
BSF spilleren Mads Simoni og bruden Nanna måtte lige forbi spillertruppen lørdag inden bryllupsesten. Kampen endte i øvrigt uafgjort mod NB Bornholm.
fodbold Trænerstaben hos BSF havde i kampprogrammet annonceret, at NB Bornholm til dagens kamp ikke kunne komme med noget som helst, som ville kunne overraske dem og man må sige, at NB Bornholm spillede kampen nøjagtigt som forventet med udgangspunkt i en solid defensiv og ved bolderobring lange bolde frem mod deres eneste angriber Lasse Holmgaard.

Der var dog én, som trænerteamet ikke havde taget højde for og det var NB Bornholms keeper Maciej Reszkis, som stod en helt fantastisk kamp og var den væsentligste årsag til, at BSF ikke vandt dagens kamp komfortabelt, men måtte nøjes med uafgjort.

Hurtigt i aktion

NB Bornholms målmand var i aktion allerede i kampens første minut, hvor han vandt duellen med Sebastian Avanzini, som med en stikning i dybden blev spillet helt fri foran mål.

Der skete ikke så meget mere i kampens start, men i det 15. min. blev der igen igen igen slået en lang høj bold frem mod 2 meter manden Lasse Holmgaard, som kampen igennem var suveræn i luftspillet og han flækkede bolden videre til den lille og hurtige offensive midt O.J. som iskoldt lagde bolden i det lange hjørne uden chance for BSF.s målmand.

Flere mirakler

Målet rystede dog ikke BSF nævneværdigt og kun 1. minut senere måtte NB Bornholms keeper lave mirakler igen, da han nappede et knaldhårdt skud helt oppe under overliggeren fra Nicolaj Clausen. BSF fortsatte med godt teknisk fodbold, hvor bolden blev holdt indenfor egne rækker og man forsøgte at komme omkring på kanterne, hvilket gav resultat efter 25. min..

Rajko Lekic spillede Patrick Olsen fri i feltet og Olsen scorede sikkert, men lidt uforståeligt blev han dømt offside. 1. halvleg sluttede med en stor chance til Emil Thomsen, men hans hovedstød gik lige forbi mål.

BSF slår igen

Der stod BSF på det meste i 2. halvleg, hvor boldbesiddelsen vel har været noget der ligner 70 – 30 i BSF.s favør.

BSF forsøgte sig primært med lange bolde mod hjørneflagene og efterfølgende indlæg fra siderne, men Bornholmerne stod massivt og var overlegne i hovedspillet.

BSF havde dog flere farlige forsøg på 2. bolde og igen et godt langskud fra Nicolaj Clausen, men Bornholms keeper tog det hele indtil det 54. min. hvor Emil Tidemand slog et indlæg fra højre til Rajko Lekic, som fik afsluttet, men igen klarede målmanden med en refleks, dog kunne han ikke holde bolden, som faldt ned for fødderne af Patrick Olsen, som kunne trille bolden i mål til udligning for hjemmeholdet. Resten af kampen foregik på Bornholmernes banehalvdel, men det lykkedes ikke at få sejren hevet i land og NB Bornholm var tydeligvis mere end tilfredse med det ene point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *