LSF fik fair uafgjort
Fodbold Det blev lige præcis en så svær en opgave for Ledøje Smørum som de havde forventet.

B1909 var inden sæsonen udråbt til en af oprykningsfavoritterne og det var helt klart det bedste spillende fodboldhold i år.

Men man skulle helt frem til det 36. minut før netmaskerne blafrede. Smørumdrengene blev fanget i en omstilling og med en præcis aflevering sendte B1909 deres højre kant afsted og fra baglinien lagde han bolden tilbage til en medspiller der bankede bolden op i det lange hjørne.

Et flot mål lige efter fodboldens ABC.
På det tidspunkt var det fortjent, men heldigvis trak gutterne sig op ved hårrødderne. Det var som om LSF havde vænnet sig til B1909´s spillestil og lige inden pausen kom forløsningen. En bold blev servet ind i 1909’ernes felt og målmanden kom ud til det høje indlæg. Men omgivet af med- og modspillere tabte han bolden ud til en af kampens bedste spillere – Dannie Riise – der kontrolleret sparkede bolden i nettet. En glimrende oprejsning her inden pausen og nu ventede medvinden på Smørum Park.

Et tæt kamp

Det blev nu en meget intens kamp hvor ingen ville tabe så der blev investeret. I det 57. min. kom superbacken Dennis Lind over kanten og med et præcist indlæg til Danmarksseriens topscorer Marc ”Altid-på-pletten” Lind” satte han hovedet på og via den en opstander gik bolden i mål til 2-1.

Nu var LSF-spillerne tændte, men de kunne de ikke hvile på laurbærrene ret længe. Allerede minuttet efter fik B1909 tilkendt et straffespark som de omsatte i mål til 2-2.
I det 65. min. blev Marc Lind spillet helt alene med målmanden, men den store chance blev ikke omsat til mål.

Så var det pumaen i målet – Lasse Gram Jensens – tur til at vise hvad han dur til. Tre gange blev en B1909 spiller spillet fri, men med dødsforagt kastede han sig ned til skuddene og reddede holdet flere gange og han var klart en af banens bedste spillere. Der var også havde også spredte LSF-forsøg, men ikke de helt åbne chancer så det var fortjent, at kampen endte 2-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *