Lokalt badmintonsamarbejde ser dagens lys
Badminton De to lokale badmintonklubber, Herlev/Hjorten Badminton og Ballerup BC58 har i Badminton Danmark fået godkendt oprettelsen af et holdfælleskab på seniorniveau.

Holdfællesskabet spiller under navnet Herlev Badminton og har 4 turneringsholdhold tilmeldt.

To hold i danmarksserien, et hold i sjællandserien og et hold i den sjællandske serie 2.
Samarbejdet mellem de to klubber sker i erkendelse af, at livet som en ”lille” klub til stadighed bliver udfordret af de større omkringliggende klubber som råder over større spillermateriale og flere ressourcer, hvilket er medvirkende til at uddybe forskellene i klubbernes tilbud. Også i badmintonsporten er økonomien blevet en væsentlig faktor for at kunne fastholde lokale talenter i de mindre klubber, hvilket netop er et af formålene med samarbejdet. Samtidig er det et ønske om at kunne tilbyde badminton på højt niveau i lokalområdet.

Al træning og alle holdkampe afvikles i Skinderskovhallen.

Spillerne i det nye samarbejde er alle seniorspillere i de to moderklubber og hertil kommer tilgang af seks nye spillere som har givet en større bredde og et træningsmiljø med væsentlig større udfordringer.

Samme trænere

På trænersiden fortsætter holdfællesskabet samarbejdet med Herlev/Hjortens to hidtidige trænere, Jesper Madsen og Morten Regaard.

Herlev/Hjorten Badmintons formand, Bo Mortensen siger:

”Vi er glade for at det er lykkedes at indgå holdfællesskabet mellem de to moderklubber. De to moderklubbers bestyrelser har vist stor vilje til at afprøve denne unikke mulighed for at hæve niveauet i lokalområdet. Vi synes det er vigtigt, at kunne tilbyde tidssvarende faciliteter og træning på et højt niveau til glæde for de mange spillere her i nærområdet. Med holdfællesskabet får vi også en bred spillertrup der både består af unge talenter og ældre, erfarne, tidligere divisionsspillere. Vi håber at kunne skabe et unikt træningsmiljø”.

Begynder med succes

Han siger desuden, at ”det er realistisk at tro på at fællesskabets 1. hold kan sikre sig oprykning til 3. division og at 2. holdet kan forblive i danmarksserien”.

Og noget kunne tyde på at der er hold i ambitionerne. Selv om det er meget tidligt i sæsonen vandt både 1. og 2. holdet deres første kampe i den nye sæson. Begge med cifferene 9 – 4.
Næste holdrunde er lørdag den 20. september kl.15.00, hvor begge hold spiller på hjemmebane i Skinderskovhallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *