Legende gjorde forskellen
fodbold LSF havde meget svært ved at knække gæsterne fra Marstal/Rise i lørdagens DS kamp på Smørum Park.

I et opgør med ganske få chancer og højdepunkter blev der først åbnet op i det sidste kvarter, da veteranen Jacob Halling kom på banen.

Kampen startede egentlig i et fint tempo med periodevis udmærket spil. Det meste foregik dog midt på banen, og begge forsvar stod godt, så chancer var en mangelvare.
LSF spillede med tålmodighed og forsøgte at holde i bolden og bygge spillet op nedefra.

Gæsterne var mere direkte og forsøgte ofte at spille bolden over LSF’s fosvarskæde, men oftest havde afleveringerne ingen adresse.

Første skud

Første mulighed i kampen tilfaldt Niki, da han efter ti minutter fik plads på kanten af feltet, men afslutningen var for slatten og sad midt på keeperen. Fem minutter senere havde LSF yderligere et par fine chancer. Først fyrede Emil højrebenet af fra distancen, men bolden susede forbi stolpen.

Kort efter fik Riise muligheden på bagstolpen, da et hjørnespark blev sendt fint ind over, men Riise fik ikke ordentligt træf, og afslutningen røg en meters penge forbi stolpen.

Det var så en beskrivelse af højdepunkterne og chancerne inden pausen.

Holdene kunne gå til pause med stillingen 0-0. En stilling der fortalte alt om halvlegen, for den var uden de store højdepunkter, og tilskuernes tålmodighed blev sat på uventet hård prøve denne lørdag.

Men tålmodighed er en dyd, og alt godt kommer til dem, der venter.
Ud over en fin mulighed til Krelle, hvor afslutningen gik et godt stykke forbi, så var der faktisk intet nyt under solen i lange perioder af 2. halvleg.

Legende kom ind

Først da der blev reageret fra boksen, begyndte der at ske ting og sager. Især da Jacob Halling, med små 20 minutter igen, kom på banen. Han skulle kun bruge et par sekunder på at komme til en stor chance. Et fint hjørne fra Emil endte hos Halling i det bagerste område af feltet, men uheldigvis ramte hans afslutning Benjamin og røg forbi mål.

Forløsningen kom i det 83. minut. Et fint angreb endte ude på højrekanten, hvor Dennis Lind fik god tid til at slå et perfekt indlæg. Her kom Halling i et veltimet løb og knaldede bolden fladt i nettet. Jublen kunne endelig slippe løs hos det tålmodige publikum, og at klublegenden Halling scorede gjorde ikke bifaldet mindre.

Blot få minutter senere blev kampen så lukket, da bolden blev sendt ind i feltet, hvor Halling fik lagt den videre til Marc Lind, der med en mand i ryggen fik vendt sig og banket bolden fladt ind ved den ene stolpe.

Et klassisk mål af en boks-angriber som Marc, der atter viste sin målnæse og bragte sig op på siden af Krelle øverst på topscorerlisten.

Mere skete der ikke i den kamp, og LSF kunne fortjent hæve armene og glæde sig over en hårdt tilkæmpet sejr mod en modstander, der var yderst svær at knække.

Alle på holdet skal roses for en ihærdig arbejdsindsats, og LSF spillede med god disciplin og tålmodighed. Det var ikke lige så kønt som tidligere, men Marstal/Rise var også et svært hold at spille imod.

Forsvaret spillede en god kamp. Midtbanen gjorde det fint i kombinationsspillet og fik lagt fint pres på efter pausen, og så arbejdede Marc, som altid, stenhårdt oppe foran, og han viste klassen da chancen bød sig.

Der skulle dog kun 20 minutter til for at blive kåret til Man-Of-The-Match. Han fik afgørende betydning efter sin indskiftning, og med et mål og en assist.

Nu står den så på pokalkamp onsdag kl. 17.00 mod Fremad Amager, og så skal LSF igen i aktion i DS på lørdag kl. 15.00, hvor holdet tager en tur til Frederiksberg og møder FA 2000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *