Ledøje-Smørum tabte til fynboerne
fodbold Det blev en frustrerende lørdag på Smørum Park, hvor hjemmeholdet mødte Otterup fra Fyn.

Fra starten havde cheftræner Jan Zirk fortalt i det taktiske oplæg, at Otterup var et rigtigt godt omstillingshold og derfor skulle koncentrationen bevares hele vejen igennem. Og LSF kom også flot fra start og havde bolden det meste af tiden.

I det 10. minut sparkede Emil Kjærsgaard et frispark og efter noget pingpongspil endte den tæt under mål hos kaptajn Kasper Gram Jensen, men desværre ramte han sammenføjningen.

Stilen var lagt og Otterup blev presset helt bagud på banen og det ene angreb efter andet blev iværksat, men indlæggene gav absolut intet da bolden mange gange endte i favnen på den sikre Otterupmålmand.

I det 23. minut viste Otterup tænder. En lang bold blev spillet imellem LSF’s midterforsvarer og deres spidsangriber havde frit løb mod mål. Han blev hentet, han væltede og appellerede for straffespark. Men intet fløjt fra dommeren.

Det var stadigvæk Smørumdrengene, der var spildominerende, og i det 31. minut så det lovende ud. Marc Lind fik bolden i feltet, vendte omkring og bolden havde retning mod mål, men igen stod stolpen i vejen.

I det 40. minut skete det frygtede: Otterup kom foran 1-0 lige inden pausen.

Anden halvleg blev en meget frustrerende oplevelse. Det startede ellers meget godt med indlæg og langskud udefra, men i det 54. minut fik LSF dødsstødet. Et hjørnespark blev ikke clearet og så stod det 2-0 til Otterup, hvilket også blev kampens slutresultat.

Næste weekend møder LSF B1909.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *