Lad os hæve debatniveauet
Debat Kære Jørgen Flyr. Ja, hvorfor er man egentlig konservativ?

Jeg kan kun svare for mig selv. Jeg har været konservativ i mange år – måske hele mit liv. De værdier, vi repræsenterer tror jeg på. Jeg mener, vi alle så vidt muligt skal tjene vores egne penge og sørge for vores familie. Vi skal betale vores skat med glæde, så de der har behovet kan få den hjælp de behøver.

Jeg tror på, at indsatsen for at skaffe flere i arbejde skal have absolut højeste prioritet, for på den måde kan vi skabe et tilstrækkeligt økonomisk grundlag, så vi kan hjælpe, når det kræves. Det er af stor vigtighed for de fleste mennesker at have et job, det betyder meget for vores identitet.

De sager, du remser op, har alle langt flere nuancer, end du og jeg kan overskue. På det givne tidspunkt har de ansvarlige konservative taget de beslutninger, de mente var korrekte. At du har en anden holdning, er selvfølgelig helt i orden.

Vi er ikke kun medlem af konservative, og vi stemmer ikke kun konservativ. Vi ER konservative helt ind i sjælen, fordi vi tror at vores måde er den rigtige. Vores nye formand har i høj grad de samme værdier, og vi må stole på, at hans dispositioner bliver efterprøvet af dem, der ved hvad det drejer sig om.

Vi shopper ikke bare rundt mellem partierne, efter hvor vi kan få det fedeste ben, heller ikke selvom der er sager, vi er kritiske overfor.

Jørgen Flyr, hvad er egentlig din mission, dine værdier? Lad os diskutere politik, som er til gavn for borgerne i Ballerup Kommune.

1 kommentar om “Lad os hæve debatniveauet”

  1. jørgen flyr siger:

    Når konservative påstår at ville hæve debatten, er det så for at udgå at svare på de rejste spørgsmål og forholde sig til de problemer, som bliver nævnt i mit indlæg. Det kunne have været meget nemmere at være borger i Ballerup, hvis ikke de konservative partiformænd ansvarsløst havde formøblet borgernes skatter og værdier. Som konservativ burde man kende sit eget partis historie og misgerninger og således kunne forholde sig til en sober diskussion.

    I stedet mødes læserne af floskler om “at folk gerne vil have et job” og det betydning for ens identitet. For aktuelt ser vi ikke forslag for de konservative som fremmer beskæftigelsen og men i stedet hån og fordømmelse af de arbejdsledige. Jeres partiformand Lars Barfoed og den nye konsevative der Søren Pape ønsker dagpengeperioden nedsat til et år og dagpengesatsen helt ned tlil kontanthjælpsniveau. Søren Pape har savnet en borgmester-fagforenings støtte til at få Viborg Energiselskab til tvangsovertagelse af sponsorkontrakt tl Viborg fodboldstadion. Det er gammeldags konservatisme at bruge løs af de offentlige kasser til egne formål, for ikke at glemme de 414.000 kr Pape selv har fået bevilget i efterløn som borgmester, selvom han selv har valgt at forlade posten i utide.

    At være konservativ ind i sjælen må være et naivt håb om at få dinosaurerne tilbage, for er der andre forsteninger de konservative hellere vil sammenlignes med? Jeg selv anser de konservative for et uddøende parti, som ikke er interesseret i at følge med tiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *