Kulturhuset bliver større
Måløv-Kulturhus.jpg
Måløv Kulturhus skal bygges ud og får derfor ændret lidt på adgangsforhold og åbningstider indimellem. Hvis man i øvrigt er interesseret i at se, hvordan den nye sal kommer til at se ud, så er der hængt tegninger op på 1. sal. Foto: Arkivfoto
Udvidelse Efter et længere tilløb skal Kulturhuset i Måløv nu udbygges.

Det betyder, at der skal udvides med en ny mødesal med plads til 100 personer. Salen vil komme til at rumme kulturhusets egne arrangementer, men også kunne bookes til møder, foredrag, arrangementer og andre ting for Ballerups borgere.

Dog vil man ikke kunne låne salen til afholdelse af private fester eller kommercielle arrangementer.

Byggeriet er nu gået i gang og det forventes helt færdigt i marts næste år, og i forbindelse med byggeriet bliver hovedindgangen til Kulturhuset helt nedlagt og der etableres en midlertidig indgang til venstre for hoveddøren. Også toiletterne vil senere i forløbet blive renoveret.

Som en konsekvens af det store arbejde vil der ikke være mulighed for selvbetjent åbningstid i Kulturhus Måløv frem til og med den 28. september. I denne periode holder kulturhuset kun åbent i den betjente åbningstid.

Der vil også være enkelte perioder, hvor kulturhuset vil blive helt lukket, når de midlertidige adgangsforhold skal etableres.

Man kan holde sig orienteret om lukninger, åbningstider og andre ting i forbindelse med byggeriet, via opslag i kulturhuset eller på www.bib.ballerup.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *