Krigserklæring mod børn og unge
Debat Står det til DF er vi alle fængslet i vores eget land efterhånden.

Kenneth Kristensen Berth (O), regionsrådsmedlem og Lone Madsen, gruppeformand DF i Ballerup vil smide fløjlshandskerne og gribe til handling overfor kriminelle, der truer den almindelige borgers tryghed og retsbevidsthed. Det skal ske ved at nedsætte den kriminelle lavalder.

Mere politi, mere overvågning, længere straffe. Med had og intolerance forsøger DF at skabe frygt i lokalsamfundet ved at dæmonisere børnene.

Men kriminaliteten er ifølge Det kriminalpræventive Råd gået ned til 1/3 i forhold til 2006.
Børn på 12 år skal ikke straffes. De skal opdrages! Vi har stor viden om hvordan vi kan hjælpe de unge kriminelle. Og vi ved at straf ikke er en hjælp – andet end hjælp til at styrke en livsbane som mere hardcore kriminel. Begår man som ung kriminelle handlinger, så skal den socialfaglige og pædagogiske indsats styrkes. Det er bedre (og i øvrigt også billigere) end at sænke den kriminelle lav alder. Et håbløst, forældet og farligt forslag.

Socialdemokraterne gør alt hvad de kan for, at læne sig op ad vennerne i DF og Venstre. Nu skal udsatte mennesker også kunne straffes, hvis ikke deres børn kommer i vuggestue og børnehave. Men der er ingen melding om, at det samme skal ske, hvis velstillede og rige mennesker gør det samme.

Jeg tænker blot på, at straffer man folk der ikke har ret mange penge ved, at tage nogle af deres få midler jamen så skal man jo bare være klar over, at dette går altså også udover børnene for så er der måske lige pludselig ikke råd til at de får sund mad, hvis de overhovedet får råd til mad.

Hvordan er vi endt derude, hvor vi tror vi løser alverdens problemer med straf, og bare vi gør de fattige endnu mere fattige, det er simpelthen et sølle samfund, der bygger på sådanne værdier.

NEJ til had og racisme! FOR velfærd, sammenhold og solidaritet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *