Kratvej-planer sendt til hjørne
Trafik Skoler, skolebestyrelser og politi skal spørges inden kommunen vil trafiksanere på Kratvej i Måløv. Sporene fra bus-sagen skræmmer.

Igennem længere tid har trafikken skabt utryghed for beboere og brugere af Kratvej i Måløv. Det er især den massive trafik, når elever til Måløv Skole sættes af om morgenen, der har givet problemer. Desuden bruges Kratvej som gennemkørselsvej for bilister, der indimellem har lidt for travlt.

Derfor havde kommunen planer om at lave en række trafikforanstaltninger som vejbump og senere vil andre foranstaltninger komme til.

Men på sit seneste møde fjernede Teknik- og Miljøudvalget så sagen fra dagsordenen, fordi man vil være sikker på, at alle parter i sagen bliver hørt.

»Vi vil høre politiet, skolen og skolebestyrelse, som parter i sagen. Det er en såkaldt partshøring. Det betyder, at man kan få deres input uden at skulle lave en decideret høring, men denne partshøring er vigtig, så vi får belyst alle aspekter af sagen, siger Helle Tiedeman (A), formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Hun erkender, at man tager sagen af og partshører de involverede for at undgå endnu en sag som udflyttebørnehaven og buskørsel, der har givet en del debat i den seneste tid.

»Vi skal ikke have en bus-sag mere. Jeg har fået nok af den slags, så nu sørger vi for, at få alle med fra starten,« siger Helle Tiedemann.

Hun regner med, at man kan høre parterne relativt hurtigt, og måske allerede have punktet på ved det næste møde i udvalget i oktober måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *