Konservative sprang fra på grund af Banegårdspladsen
Budget 2015 Konservatives kommunalbestyrelsesmedlem Martin Jonassen står som den eneste udenfor budgetforliget. Det er han naturligvis ærgerlig over, men der var ikke andet at gøre, føler han.

»Jeg synes først og fremmest, at vi har haft et langt og konstruktivt forløb omkring denne budgetaftale, og der er rigtig mange ting i den, som jeg egentlig er vældig tilfreds med. Men lige præcis projektet omkring Banegårdspladsen i Ballerup kunne jeg simpelthen ikke være med på,« siger Martin Jonassen (C).

»Jeg støttede ikke projektet, da det var på kommunalbestyrelsesmødet tidligere på året, og jeg kan stadig ikke støtte det. Jeg mener ikke, at det er det rigtige projekt for Ballerup at bruge 25 millioner på. Og da budgettet for 2015 er en udmøntning af de her penge, har jeg ikke anden mulighed end at stå udenfor aftalen,« tilføjer han.

»Jeg havde hellere set, at vi brugte pengene på noget andet – for eksempel kunne man godt forestille sig, at vi fik brug for pengene til at gøre noget ved indeklimaet på vores skoler. Som det ser ud nu, har vi kun afsat penge til at undersøge indeklimaet. Men ikke til en eventuel forbedring, hvis vi finder, at nogle skoler har brug for bedre indeklima,« forklarer Martin Jonassen.

Til gengæld glæder han sig over andre dele af budgettet:

»Der er mange gode ting i det budget, og jeg synes, at jeg har fået sat flere konservative fingeraftryk. Blandt andet nedsættelsen af BFO-taksterne, renoveringen af institutioner i Skovlunde og hele Hyldhøj-projektet, som der dog ikke er afsat penge til, men som jeg føler, at de andre partier var meget lydhør overfor at fremskynde,« siger Martin Jonassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *