Kommunebudget 2015
Debat I forrige nummer af bladet glæder borgmesteren sig over, at der nu er kommet penge i kommunekassen, og at der dermed plads til forbrug.

Desværre nævner borgmesteren intet om nedbringelse af den kæmpe gæld, som kommunen har oparbejdet på cirka 750 millioner kroner. Gæld som endda sandsynligvis ikke er optaget på særligt gunstige vilkår, og som medfører, at kommunen på mange områder optræder blandt de dyreste i landet for borgerne.

For 2014 afsatte kommunalbestyrelsen kun 5 millioner til nedbringelse af gælden. Det vil være glædeligt, hvis der blandt kommunalbestyrelsesmedlemmerne kunne være tilstrækkeligt mange, der har indsigt i økonomi, og som indser, at denne fortsatte lemfældige forvaltning af kommunens økonomi er uholdbar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *