Hjælp til de udfaldstruede
Debat Jeg har stor sympati for Enhedslistens forslag om at hjælpe de udfaldstruede dagpengemodtagere her til budgetforhandlingerne.

Jeg mener, vi skal hjælpe der vi kan. Inden for loven. Det er trods alt en lov Venstre, DF og Konservative lavede på blanding af dummebøder til A-kassemedlemmer og deres organisationer. DF værk. Og på fusk, tusk, sjusk og lusk leveret af Venstretoppen. De brugte forkerte tal regnede faktisk 90 procent forkert.

Og nu når tallene viser sig at være forkerte, forholder de Radikale Venstre sig, som et overklasseparti, der ikke ved hvad der sker, når mennesker i slutningen af et langt arbejdsliv står uden mønter og håb. (Der er også andre aldersgrupper, der er ramt af denne uretfærdighed)

Trækker man på skulderen og henviser til en kommision.Det anstændige ville være at man rullede VKOs dagpengesjask tilbage. Og så lavede en gennemarbejdet dagpengelov, når dagpengekommissionen kommer med deres anbefalinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *