Hashhandel i Hede-Magleparken
Debat Det er mig en gåde at forstå, hvordan hashhandel i den grad kan foregå åbenlyst - i og uden for kommunens skoler og institutioner - uden at politi og myndigheder skrider til handling?

Det kan godt være at der indenfor de sidste år, er sparet på resurserne indenfor politiet, men det skal og bør på ingen måde kunne få den kriminelle underverden til at agere helt åbenlyst, uden retslig konsekvens og dermed uden politiets indgriben?

Vi bliver i Ballerup – ja i hele Danmark – nødt til at smide fløjlshandskerne og gribe til handling overfor kriminelle, der truer den almindelige borgers tryghed og retsbevisthed. Politiet bør efter min mening, få tilføjet de resurser der skal til, for bl. a. at kunne pågribe de kriminelle – der agerer så åbenlyst – på fersk gerning. Og retssystemet skal ligeledes efter min mening geares til – omgående – at kunne få kriminelle stillet til straf for deres handlinger.

Når det så er sagt bliver det også nødvendigt at nedsætte den kriminelle lavalder, så alle kriminelle kan stilles til ansvar for deres handlinger uanset alder, indenfor rimelighedens grænser naturligvis

34 kommentarer om “Hashhandel i Hede-Magleparken”

 1. jørgen flyr siger:

  DF forsøger ihærdigt at skabe frygt i lokalsamfundet ved at dæmonisere børnene, til trods at kriminaliteten ifølge Det kriminalpræventive Råd er gået meget ned.

  Børn på 12 år skal ikke straffes. De skal opdrages! Vi har stor viden om hvordan vi kan hjælpe de unge kriminelle. Og vi ved at straf ikke er en hjælp – andet end hjælp til at styrke en livsbane som mere hard core kriminel.

  Begår man som ung kriminelle handlinger, så skal den socialfaglige og pædagogiske indsats styrkes. Det er bedre ( og i øvrigt også billigere ) end at sænke den kriminelle lav alder.
  Et håbløst, forældet og farligt forslag.

  Ifølge formanden for Børnerådet og tidligere chefpolitiinspektør i Københavns Politi, Per Larsen er nedsættelse af den kriminelle lavalder en symbolhandling.- Det er besynderligt, at man kommer med det forslag nu, når Justitsministeriet lige er kommet med en melding om, at kriminaliteten blandt de 10-14-årige ligger på en tredjedel af, hvad den gjorde eksempelvis i 2006, siger han.

  Og med hensyn til hash, er dette ikke farligere end så meget andet, alligevel er det kriminaliseret. Man kunne gå den anden vej og legalisere hash, hvis man virkelig vil fjerne hashhandel fra det kriminelle miljø.

 2. Jette siger:

  Jørgen Flyr, du er da simpelthen så ude af trit med, hvad hele den her sag drejer sig om. Det eneste, som du forsøger på med alle dine intetsigende kommentarer, er at sætte DF i et dårligt lys.

  Det drejer sig ikke om hvilket parti, der ønsker handling. Det drejer sig om, at der bliver handlet. At der bliver gjort noget, så vi borgere, som har børn gående i nærheden af den organiserede handel, igen kan føle os trygge ved at sende vores børn i skole og lade dem lege i områderne i og omkring Hede-/Magleparken og Skovlundes belastede områder.

  Hvis du så gerne vil købe din hash, så må du finde et andet sted end her, for vi vil gerne af med både den og sælgerne, som jo arbejder for en hårdere kerne.

  Er du fuldstændig blind og døv for de rapporter om våbenbrug, som der kommer flere og flere af. Det er resultatet af, at vi efterhånden har fået en hårdere, mere hæmningsløs, koldblodig og ligeglad kerne af kriminelle gående rundt i både Ballerup og Skovlunde.

  Vi vil af med dem, og så er den ikke længere, så du må finde et andet sted at købe din hash, for det er da det eneste, som du måske kan finde ud af at gøre fornuftigt for at hjælpe os andre.

 3. jørgen flyr siger:

  DF er allerede gået i valgkamp med en hadekampagne mod børn og unge.

  Lone, Jette og andre som ønsker nedsat den kriminelle lavaler: Forhold jeg dog til fakta at kriminaliteten er faldet stærkt blandt børn og unge, og at der absolut intet er der taler for en nedsættelse.

  Det eneste i prædiker er had og intolerance.Jeg er imod jeres nazi-metoder med at beklikke min troværdighed og forsøge at gøre mig til hash-bruger. Hvad ligner det. I har åbenbart en dårlig sag.
  Vi er jo i fængslet i vores eget land efterhånden med stigende had og intolerance.

  DF fatter ikke konsekvensen af deres egen politik, som får børn og unge ud i i stofmisbrug, eller hvad der fremmer kriminaliteten med handel med stoffer. Hvorfor foretrækker I de unge skal henvises til en ussel kontanthjælp eller som husvilde? I skulle i hellere medvirke til at bekæmpe ungdomsarbejdsløshed og sikre de unge arbejde og uddannelse.

  Socialdemokraterne gør alt hvad de kan for, at læne sig op ad vennerne i DF og Venstre. Nu skal udsatte mennesker også kunne straffes, hvis ikke deres børn kommer i vuggestue og børnehave.Men der er ingen melding om, at det samme skal ske, hvis velstillede og rige mennesker gør det samme.

  Jeg tænker blot på, at straffer man folk der ikke har ret mange penge ved, at tage nogle af deres få midler jamen så skal man jo bare være klar over, at dette går altså også udover børnene for så er der måske lige pludselig ikke råd til de får sund mad, hvis de overhovedet får råd til mad. Hvordan er vi endt derude, hvor vi tror vi løser alverdens problemer med straf, og bare vi gør de fattige endnu mere fattige, det er simpelthen et sølle samfund der bygger på sådanne værdier.

  NEJ til HAD og Racisme!
  FOR velfærd, sammenhold og solidaritet!

  I øvrigt mener jeg, at Dansk Folkeparti bør nedlægges!

 4. Jette siger:

  Jørgen Flyr

  Det er dig, som misser pointen og fører en eller anden stupid hadkampagne.
  Jeg har på intet tidspunkt skrevet eller snakket noget om den kriminelle lavalder. Jeg snakker ud fra, hvad børnene i Hede-/Magleparken dagligt oplever, imens du går den anden vej og forsvarer dem, som begår de kriminelle handlinger.
  Stopper du da først din tossede snak, når ét af vores børn er blevet ofre for et våben og ligger blødende på jorden.
  Du mangler simpelthen respekt for de mennesker, som går rundt og er ængstelige for deres børn, vel at mærke børn, som fungerer fint i samfundet, og som du vel ikke vil have skal straffes, fordi der render nogle rundt og har taget nogle forkerte beslutninger?!

 5. jørgen flyr siger:

  Citat:
  “Når det så er sagt bliver det også nødvendigt at nedsætte den kriminelle lavalder, så alle kriminelle kan stilles til ansvar for deres handlinger uanset alder”.

  Ja, nu beskyldes jeg også for at være stupid, måske skule du prøve at læse Lone indlæg og mine kommentarer en gang til – eller få nogen til at læse det for dig.

 6. jørgen flyr siger:

  Jeg besvarer ikke længere Jettes anonyme indlæg. Selvfølgelig ved hun hvad hun selv hedder, men mine kommentarer er rettet mod Lone Madsens indlæg, hvad Jette ikke fatter eller forholder sig til.

 7. Jette siger:

  Jeg svarer på dine indlæg, fordi du ikke forstår, at det her drejer sig om sikkerheden for små uskyldige personer, som på uheldig vis bliver tilskuere til omfattende kriminel handel.
  Og ligeså gør alle vi andre, som gerne vil kunne og turde bevæge os frit i vores områder uden frygten for at møde disse ubehagelige personer.

  At du vil have legaliseret hashen er en anden sag, men ikke den, som vi pt. arbejder os hen imod.
  Der har altid været for og imod legalisering, og der er stadig ingen endegyldige beviser på, at hash ikke kan være skadeligt ved langsigtet brug.

  Du må mene og tænke, hvad du vil, men det ville være rart, hvis du ville holde de sager adskilt.

 8. Niels Gulbech-Eiruff siger:

  Når man læser den her tråd, så er jeg uforstående over, at man anonymt, kun ved brug af sit fornavn, kan kommenterer på indlæg.
  Hvis man vil betragtes, som værende seriøs og deltage i den offentlige debat , så må man også stå ved sine holdninger med sit fulde navn.
  Kan man ikke det, så er man i min verden et slapt “tågehorn”, som ingen tager alvorligt.

 9. Jette siger:

  Jeg er overhovedet ikke anonym. Faktisk har jeg en stor andel i at prøve at bekæmpe denne stigende hashandel og få fjernet de koldblodige kriminelle, som bevæger sig omkring i områderne i Skovlunde og Ballerup, og det ville I vide, hvis I gad at læse aviserne igennem og var i stand til at kæde to og to sammen.
  Så Niels G-E, pak du venligst dine ufine gloser sammen og fortæl mig, hvad du selv gør for at prøve at holde vores bydele sikre.

  1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

   Anonyme Jette, nu er jeg ikke bekendt med, at jeg anvender ufine gloser. Jeg påpeger et problem i, at du ikke i lighed med os andre vil give dig offentligt til kende og stå ved dine holdninger i en debat.
   At du ikke selv er i stand til, at se problemet, fortæller mere om dig og din besynderlige opfattelse af debatkultur, end os andre.

 10. Jette siger:

  Jørgen Flyr og Neles G-E, jeg opgiver at have jer med i det, som jeg ønsker omkring hash-handelen. I ønsker en debat omkring de politiske partier, og hvad de står for, hvorimod jeg ønsker handling på problematikkerne omkring hash-handelen, så fint, I må gå jeres vej og kæmpe for jeres politiske holdninger, og så vil jeg forsøge at holde fokusset rettet mod de oprindelige problematikker.

  1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

   Anonyme Jette, hvor har jeg nævnt noget politisk? Ingen steder! Jeg har heller ikke nævnt nogen holdning til problemet i Hede-Magleparken. Hvis du forsøger, at læse/stave dig igennem hvad jeg har skrevet, så har jeg har anket over alle dine anonyme indlæg, som ikke hører til i en offentlig debat.

 11. Jette siger:

  Jeg er ganske offentlig, hvis du ellers har fulgt med i avisen de sidste ugers tid. Og jeg har ret til at stå frem, som jeg vil, nøjagtigt som andre mennesker, som gerne vil sige noget, men vælger at være anonyme eller stå med det ene eller det andet navn.
  Jeg har lige stor respekt for folks holdninger og meninger, uagtet hvordan de står frem. Folk har deres egne grunde til, hvorfor de skriver sig under det ene eller det andet navn, og det respekterer jeg fuldt ud, fordi jeg respekterer mennesker generelt.
  Mange mennesker har en masse at sige, men tør ikke gøre det offentligt af frygt for at støde ind i ubehagelige personer som jer to, og det er rigtigt trist, synes jeg. Hvis I nu klappede hatten i, så ville andre fornuftige mennesker have en masse godt at have lyst til at komme med, for så ville de ikke behøve spekulere i at møde sådanne som jer i offentligt forum.
  Det eneste, som I prøver på, er at få folk til at blive ubehagelig til mode, men dertil kan jeg kun sige, at det er I bare ikke værd at få de følelser over.

  1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

   Egentlig vil jeg ikke anvende tid på en ganske ligegyldig person, som ikke offentligt vil stå ved sine holdninger. Men jeg prøver lige en sidste gang.
   Hvorfor vil du ikke stå frem ved navns nævnelse? Det fatter jeg ikke. Hvis man vil være en del af den offentlige debat og vil være med til, at sætte en dagsorden, så går det altså ikke, at man gemmer sig. Derfor er du stadigvæk i min verden et ubetydeligt “tågehorn”, som kun vil læse egne skriblerier og skade den sag, som du vil bilde os ind, at du kæmper.
   Og nu har du vist allerede overskredet de 15 minutters berømmelse i lokalpressen.

   1. En naturlig forklaring
    Se det kunne jo forholde sig således at, Lone Madsen, Gruppeformanden for Dansk Folkeparti i Ballerup havde samme indkøringsproblemer som Polle fra Snave. Så vidt jeg husker havde han svært ved at finde ud af at bruge sin mobilos.
    Derfor kunne det måske være en god ide hvis den kære læserbrevsskribent, Lone Madsen læste sin brugsanvisning og fremover kontaktede myndighederne, hvis hun observerer lignede ulovligheder, som er beskrevet i det meget velformuleret læserbrev.

   2. Jette siger:

    Du fatter ikke noget af det, som jeg forsøger at sige, og derfor er du ikke værd at spilde mere tid på. Og i realiteten burde der heller ikke spildes plads på dine ubehageligheder i avisen. Synd, at du ikke blev censureret, så snart dit navn dukkede op.

    1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

     Tak Jette, det var lige det svar jeg ventede på.
     Du vil altså have mennesker, som ikke lige deler din opfattelse af hvorledes man debatterer i det offentlige rum censureret.
     Sådan en holdning kan man kun have, når man optræder anonymt og ikke skal stå til ansvar med sit fulde navn.
     Derudover er det jo også meget nemt, at beskylde en med-debattør for, at ryge/købe hash og jeg for en hel del, som jeg aldrig har sagt eller skrevet.
     Hvis du fremover skal betragtes, som værende seriøs og ikke bare en “internet-troll”, som kun vil læse sig selv og sine postulater, så syntes jeg, at du i lighed med os andre, skal stå frem med dit fulde navn.
     Havde du gjort det fra begyndelsen af den her tråd, så havde du heller ikke afsporet debatten med postulater og Lone Madsens i øvrigt gode indlæg havde fået en bedre skæbne.
     I stedet for, at vi kunne debatterer en opgave, som reelt set har eksisteret i byen (og andre steder i landet) de sidste 35 år, så er det druknet i en debat omkring din person og ageren, hvilket ikke er positivt.

 12. Jette siger:

  Nej, og du er lige så meget et tågehorn, som du beskylder mig for at være og ikke værd at spilde mere tid på. I stedet for vil jeg koncentrere mig om kampen for at få fjernet de andre tågehorn, som ligger og drøner rundt på deres knallerter og sælger hash, så jeg kan sørge for at prøve at undgå, at de næste gang ikke rammer ind i dit barn/barnebarn eller vens barn, når de drøner rundt på stierne fuldstændigt uhæmmet og uden omtanke for de små børn, unge mennesker eller gamle, som går lige dér, hvor de kommer drønende.

 13. Jette siger:

  For mig er det her ikke et spørgsmål om politiske holdninger eller politisk spin, eller for den sags et behov for at svine folk til, som forsøger at sætte noget i gang for at få fjernet noget, som er et stort problem for rigtigt mange mennesker i Ballerup og Skovlunde.
  For mig er det et spørgsmål om, at vi undgår at uskyldige mennesker, børn, unge og gamle kommer til skade, fordi der findes nogle personer, som er fuldstændigt ligeglade med, at det, som de fortager sig i samfundet, kan være til skade for uskyldige mennesker.
  Det er et spørgsmål om, hvor vi får penge fra til at sætte nok i gang for at redde uskyldige menneskeliv, før de ender med at være ofre, fordi de har befundet sig det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

  Hvis det er så svært at fatte, så er du absolut…. Nej, du er bare ikke det værd og heller ikke Jørgen Flyr.

  1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

   Jette, nu var jeg ikke forudindtaget inden jeg skrev mit første indlæg omkring din anonymitet.
   Jeg havde det således, at du selvfølgelig på en sober måde skulle have lov til, at svare på mine indlæg, som ikke var af nogen særlig stor sværhedsgrad.
   Indtil nu har du ikke svaret på noget, som helst, men kun fremkommet med postulater helt udenfor emnet.
   For en god orden skyld fandt jeg , at det nu var på tide, at lave lidt research omkring hvad du ellers anonymt har skrevet her på avisens debatsider. Og lad mig nævne, at jeg blev slet ikke overrasket.
   Dit sprogbrug overfor andre debattører er under al kritik. Hvis man er et ordentligt menneske, så skriver man ikke (citat) “hold din mund” (citat slut) eller (citat) “du skulle have parkeret din hjerne…” (citat slut) til en debattør, som har andre holdninger end dig. Skulle du have glemt det, så skrev du således i et indlæg forfattet af din partifælle Kenneth Kristensen Berth (KKB) til Jørgen Flyr.
   I den her tråd har du også optrådt på en måde, som man kun gør, når man optræder anonymt. Din debatform er ganske utilstedelig. Postulater og manipulation i en lind strøm i stedet for, at svare på de spørgsmål du bliver stillet. Præcis det samme i det indlæg af KKB, som jeg tidligere henviste til.
   Du lever i en besynderlig verden hvor du forsøger, at puste til ilden og skabe endnu mere frygt end godt er. Hvor var du for 35 år siden? Dengang var tingene præcis, som i dag her i byen.
   Til din orientering, så har jeg aldrig været bange her i byen uanset hvilket tidspunkt af døgnet jeg er færdes på og i hvilken bydel det har været. Jeg har heller aldrig været bange for, at stå ved mine holdninger offentligt med navns nævnelse og fotos. Og, som offentlig person i over 20 år, er der aldrig nogen, som truet min person.
   Så hold nu op med, at bidrage til frygt under “bekvemmelighedsflag”, som anonym.

   1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

    Ups, citat 2 var ordret således fra Jettes hånd. “Jørgen Flyr, du burde skamme dig og sende dine hjerne tilbage til det hul, hvor den kom fra.”
    Men det gør absolut ikke Jettes debattone bedre. Tværtimod!

 14. Per Mortensen siger:

  Jeg tror alle ansvarlige politikere, vil gøre hvad der står i deres magt.
  Men der er mange knapper der skal trykkes på.
  Her skal dem der vil ud af miljøe hjælpes væk, og dem der ikke vil, bør få en ført hånd så de vil.
  Idag gøres der meget forbyggende, det ikke nok tydeligvis, så her må vi gøre os endnu bedre.
  Jeg har før stillet foreslag om et Fulton ligende projekt ( ikke som de sidste år ) måske i samarbejde med et par andre kommuner på Vestegnen gerne med havn. Så hvorfor ikke Ishøj.
  Det civile samfund, uden at gå politiet i bedene. Spiller også en stor rolle, åben op så der bliver praktik og arbejdespladser til de unge.
  Tag fat i dem, med ned i boldklubben eller andre fritids aktiviter.
  Lad vær med at købe Hashen ( ved godt håbløst naivt )
  Hjælp politiet, gå i dialog borgerne imellem.
  Brug boligselskabernes bestyrelse til at lave aktiviteter sammen.
  Og få lavet områder, mindre attraktive til forbrydelser. ( måske få fjernet noget beplantning )
  Og sig til de unge, det er ikke rigtige kammerater der lokker en ud i kriminalitet.
  Det faktisk et …hul.
  Vi har sørget for flere penge til politiet, der er samarbejde med flere borgmestre og justits ministeren i bekæmpelse af bander.
  Når det så sagt, er jeg da godt klar over.
  At dette ikke bliver løst over en nat.
  Men lad os nu stå sammen i kampen mod kriminaliteten.

  1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

   Præcis Per, men det kræver også, at vi står sammen og viser vores intentioner med åbent ansigt. Anonyme mennesker bidrager ikke til noget, som helst andet end, at skabe yderligere frygt under “bekvemmelighedsflag”. En meget anvendt form, som vi har set i andre debatter, også her i avisen.
   Det interessante er, at fra anonyme personer kommer der aldrig skyggen af løsningsforslag. De “pipper” med deres partifæller, som lever af, at skabe frygt. Og så derefter vil de have flere penge i den tro, at det virker. Men det gør det ikke.
   Der skal netop være tilbud til de unge mennesker og man må i de forskellige boligselskaber involverer beboerne på frivillig basis.
   Problemet er, at typer som Jette fortsætter med, at skabe en “dem og os” situation med sine anonyme negative udtalelser og det gør vores andres forsøg på tiltag meget sværere, for vi bliver mødt med mistro, hvilket jeg godt kan forstå.
   I stedet for dialog vil typer, som Jette konfrontationen. Det er veldokumenteret her i avisen gennem en stribe indlæg fra hendes hånd.
   Vi andre, som gennem mange år har deltaget i alskens sociale ting her i byen ved, at man “taber” hvis man ikke evner dialogen.
   Så hvis det skal lykkedes, at få noget positivt frem, så må vi tage afstand fra, at man kan fortsætte med, at anonyme personer uden løsningsforslag kan ytrer sig anonymt. De må frem på “pladen”, så vi kan se hvem de er.

 15. Jette siger:

  Tak Per Mortensen.

  Det var det eneste, som jeg ønskede at høre. . . Den sidste linje, som du skriver. Det gav mig lidt pusterum fra de to andre.

  I øvrigt: “hej, mit navn er Jette Weicher, tak for dit indspark”.

  Og det er lidt pudsigt Niels G-E, at du godt må kalde mig et “slapt tågehorn”, men jeg må ikke skrive, hvad jeg mener! Uprofessionel debatindstilling!!!

  Lidt sygt, at du begynder at lave “research” på mig. Er det nu, at jeg skal begynde at tænke “polititilhold”, fordi jeg skal være nervøs for, hvad dit næste skridt måtte være.

  1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

   Jette, når man ikke vil stå ved sit navn og sine udtalelser, så er det ganske normalt, at man laver research på hvad du ellers har skrevet rundt omkring.
   Men stadigvæk forholder du dig ikke til mine indlæg. Du fremkommer atter med noget, som er helt ude i hegnet.

 16. Jette siger:

  Og nå ja, jeg var faktisk lige her for 35 år siden, din tosse, da jeg rent faktisk har boet i Ballerup og Måløv stort set hele mit liv, så ja, jeg har sgu et stort kendskab til områderne, OG JO EN MASSE ER FORANDRET og sket, og det er jeg absolut ikke alene om at tænke og føle. Og måske du ikke har været bange for at gå her i byen, fordi folk er gået en stor bue uden om dig, når de er stødt ind i dig i nattens mulm og mørke, og gad vide hvorfor!!! Hmm!!!

  1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

   Se Jette, nu er jeg et pænt menneske og vil slet ikke tage stilling til det du har skrevet.
   Men når du bliver ædru i morgen, så vil du nok fortryde, at du trykkede på “Svar-knappen” her i debatten.
   Du har i den grad udstillet dig selv. Og det er ikke noget særligt kønt syn.

 17. Jette siger:

  Du forholder dig heller ikke til det, som jeg skriver, og det er i orden, at du godt må ytre dig om min person, som du gør, men jeg må ikke gøre lignende.
  Forstår jeg ikke, men jeg vælger nu, at jeg ikke mere vil forholde mig til noget som helst omkring dig, for du er en højst ubehagelig person, som jo desværre findes derude, men som jeg vil gør mit til at undgå.

 18. Mia Thomsen siger:

  Kære søde mennesker. Jeg synes, at debatten har taget en uheldig drejning. Lad os bevare kammertonen og lade være med at svine hinanden til. Det vil jeg sætte stor pris på! Vh. Mia Thomsen, redaktør Ballerup Bladet.

 19. Jette siger:

  Kære Mia, det beklager jeg dybt, men det var svært for mig til sidst, da jeg følte mig personligt angrebet i stedet for, at man tog stilling til. hvad jeg skrev omkring hashandelen.

  Jeg vil også gerne beklage til Jørgen Flyr, at jeg skrev til ham, som jeg gjorde omkring køb af hash og nogle andre ting. Det var ikke fair, men et desperat forsøg på at fortælle ham, hvor meget det betyder for os forældre på Hedegårdsskolen at få fjernet de sælgere, som findes i vores nærområde, simpelthen fordi vi er bange for, at det udvikler sig til mere omfattende kriminalitet, eller til at et af vores børn en dag bliver kørt ned af en af deres biler eller knallerter, eller til at et af vores børn skal blive fanget ind i det kriminelle net.

  Jeg beklager Jørgen Flyr, at tonen ikke var kønnere, men håber, at du trods alt kan se det lidt fra både min, men også mange andre forældres side og de ældre i områderne, som så desperat gerne vil havde deres Hede-/Magleparken tilbage til en tilstand af, at man føler sig sikker nok til at gå en tur om aftenen, uden konstant at skulle kigge sig over skuldrene.

  MVH
  Jette Weicher

  1. Niels Gulbech-Eiruff siger:

   Se det er jo format Jette, nu mangler du bare mig og dine sidste særdeles ubehagelige anonyme skriblerier omkring min person. Så kan vi efterfølgende begynde på 0.
   Og så skal du have ros for, at du nu står frem ved dit fulde navns nævnelse. så vi ved hvem vi debatterer med. (Husk lige, at rette det på avisen). Derfor vil jeg se bort fra alle dine anonyme skriverier i herværende tråd efterfølgende hvis du undskylder dit indlæg kl. 15.02.
   Dit perfide indlæg affødte i sagens natur en velfortjent harsk kommentar fra min side. Jeg burde, som mangeårig debattør ikke være faldet i din fælde. Men det gjorde jeg. Og det er jeg selvfølgelig ked af. Men der er altså grænser for hvad man kan skrive til og om andre mennesker.
   Så mit råd til dig vil være, at du med positiv dialog samarbejder med os, som har fingeren på pulsen rundt om i byen i stedet for, at modarbejde os. Og så skal du nok tænke lidt mere over hvad du skriver inden du trykker på tasterne. Det når man længst med.

 20. Poul E. Pedersen siger:

  Niels Gulbech-Eiruff og andre.

  Hvad med at forholde jer til trådens emne, i stedet for at afspore den med jeres uvedkommende kommentarer om anonymitet m.m.

  Det er hash handel i Magle-Hedeparken det drejer sig om og intet andet.

  Tak

 21. Rene Schmidt siger:

  Ved gud en børnehave, velkommen til rød stue, brug dog jeres kræfter på at bekæmpe kriminaliteten i Ballerup generelt, det foregår lige uden for vores børns skoler, og ikke kun i Hede/Magleparken.

 22. Sanne Larsen siger:

  DF er landsbytosser kun..Forstår ikke dem der gider at spilde tid på lone madsen folket der..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *