Godt forslag, Per!
Debat For en gang skyld vil jeg tage hatten af for Per Mortensens (A) udmærkede forslag til, hvordan man kunne bekæmpe ungdomskriminalteten i Ballerup.

Da Danmark jo er en gammel og stolt søfartsnation med over 7.000 kilometer kyststrækning og et utal af havnebyer, finder jeg forslaget fra Per Mortensen om Fulton projektet yderst konstruktivt og en god ide.

Fulton projektet er jo før forsøgt med gode resultater til følge, hvor de unge utilpassede kommer ud at sejle med et gammelt sejlskib, som sejler ud i verden til fjerne havne og lande.

Det giver de fordele, at dels får man – definitivt – fjernet de unge fra det kriminelle nærmiljø, og dels kommer de unge utilpassede ud og oplever verden fra søens side.

Det giver desuden de fordele, at unge lærer at samarbejde ved at deltage i daglige pligter og udfordringer, hvor det er nødvendigt at alle bidrager aktivt, for at få et gammelt sejlskib til at sejle og mandskabet til at fungere.

Derudover giver det livsudsyn, livsværdi, sammenhold og hår på brystet, for unge der livet igennem er blevet fordret – om ikke – med en sølvske, så med »Hvad synes du selv?« pædagogik.

Og hvor der ikke er blevet stillet nogen form for krav til at bidrage og deltage aktivt i et samfund, som har brug for, at alle skal bidrage positivt, for at få et velfærdssamfund til at fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *