Gældsafvikling er vigtig
Debat I Ballerup Bladet skriver John Keller-Larsen om kommunens store gæld på 750 mio. kr. Det er et vigtigt emne, som der her bliver sat fokus på.

I Det Konservative Folkeparti i Ballerup ser vi også med alvor på den alt for store gæld og vi synes generelt, at kommunen afdrager for lidt. Men det er svært for os at gøre noget seriøst ved, da vi stort set er det eneste parti, der ser det som et problem.

I forbindelse med budgettet for 2014 lykkedes det for os at få aftalt et ekstra afdrag på 5 mio. (udover de ordinære afdrag). Ja, det er kun en dråbe i havet, men det var det bedst mulige, vi kunne komme igennem med.

Det er mit håb i lighed med John Keller-Larsen, at flere partier i fremtiden vil finde det vigtigt at gøre noget ved gælds-problemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *