Erfaren mand i spidsen for World Trade Center Ballerup
Lars_Goetke-copy.jpg
Direktør Den tidligere direktør i Nordea Ejendomme Lars Gøtke er ansat som direktør for World Trade Center i Ballerup.

Det nye World Trade Center Ballerup slår dørene op i Siemens gamle hovedkvarter på Borupvang den 12. september. Tidligere direktør i Nordea Ejendomme Lars Gøtke kommer til at stå for realiseringen og udviklingen af det internationale businesscenter.

Når Lars Gøtke med sine medarbejdere om få uger rykker permanent ind på adressen i Ballerup er det med et erklæret mål om at skabe et internationalt businesscenter med masser af aktivitet, høj standard og fremragende service for husets fremtidige lejere og besøgende.

»Min forventning er, at huset allerede inden for kort tid vil summe af liv fra lejerne i huset, fra virksomheder i området og fra internationale gæster, der lægger vejen forbi til møder eller konferencer. Huset rummer store kvaliteter, og suppleret med World Trade Centers spændende og internationale koncept er jeg sikker på, at det bliver en succes,« siger Lars Gøtke, der har over 20 års erfaring fra ejendomsbranchen.

Den helt rigtige placering

En af de første opgaver, som direktøren har kastet sig over, er at etablere partnerskaber med relevante organisationer og aktører i regionen. Han hæfter sig ved, at netop Ballerup Kommune i denne sammenhæng er en spændende sparringspartner, fordi den har en høj koncentration af store internationale virksomheder, og har i en årrække haft en klar strategi om at skabe stadig mere attraktive vilkår for private virksomheder.

»Jeg er helt overbevist om, at det første danske World Trade Center har fået den helt rigtige placering i Ballerup. World Trade Center er et brand, som vi vil gøre alt for at forankre lokalt og tilføre et relevant indhold, som kommer vores lejere til gode og samtidig profilerer Danmark og hovedstadsregionen og kommunen internationalt,« siger Lars Gøtke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *