Eleverne sætter klasselokaler i stand
HHX-Ballerup-klasseværelser-forskønnes-4-copy.jpg
Der er istandsættelse af klasselokaler på skoleskemaet på hhx i Ballerup. To klasser er med i ’Skøn Skole’ programmet, hvor de skal forskønne deres klasselokaler. Foto: Rasmus Pedersen
Projekt To hhx-klassser på CPH West i Ballerup har fået penge til at forskønne deres klasselokaler. Arbejdet står de selv for.

Der hamres, bankes og males på livet løs i klasselokalerne på CPH West i Ballerup. To hhx-klasser har nemlig fået 10.000 kroner af Nordea Fonden til at forskønne deres klasselokaler.

Projektet er en del af det landsdækkende innovationsprogram ’Skøn Skole’, hvor elever og lærere gennem praktisk arbejde bliver endnu bedre til at samarbejde og være kreative.

HHX-Ballerup-klasseværelser-forskønnes-(1)-copy

Eleverne skal selv designe og forskønne deres klasselokaler og dokumentere processen ved hjælp af for eksempel video, fotos eller blogs, som også præsenteres på Skøn Skole portalen til inspiration for andre.

Et bærende element er, at eleverne selv skal tage initiativ og ansvar for deres egne omgivelser, omsætte det i handlekraft og mærke at det fører til succes.

HHX-Ballerup-klasseværelser-forskønnes-(3)-copy

Projektet løber over to uge, hvor eleverne først lærer om rumdesign, dernæst planlægger arbejdet, køber materialer ind og til sidst går i gang med selve det praktiske arbejde.

På CPH West var eleverne i sidste og denne uge i fuld gang med forskønnelsen af deres klasselokaler, og på fredag den 3. oktober klokken 14 holder de fernisering i de nyistandsatte lokaler.

HHX-Ballerup-klasseværelser-forskønnes-(5)-copy

 

HHX-Ballerup-klasseværelser-forskønnes-(2)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *