DTU Ballerup holdt campusdag
Campusdag-DTU-Ballerup-5-copy.jpg
På campusdagen var der mulighed for at få en rundtur i nogle af de nyindrettede værksteder og laboratorier på DTU Ballerup.
Studerende DTU Ballerup Campus holdt fredag den 19. september Campusdag, og i løbet af eftermiddagen fik de mange studerende, som deltog, både input til hjerne, hjerte og mave.

Campusdagen, som var den første af sin art på DTU Ballerup Campus, har til formål at give de studerende et glimt af de mange faciliteter og tilbud, der er at finde på campus.

Campusdag-DTU-Ballerup-(1)-copy

Hele arrangementet blev skudt i gang med af direktør for DTU Diplom Lars D. Christoffersen, som kort fortalte om campusudviklingen og de mange muligheder, som DTU Diplom tilbyder.

Også borgmester Jesper Würtzen havde lagt vejen forbi. Han satte dobbeltstreg under det faktum, at Ballerup Kommune huser et væld af virksomheder, lige fra den lille en-mands-forretning, til afdelinger af store multinationale selskaber.

Campusdag-DTU-Ballerup-(4)-copy

Jesper Würtzen betonede, at der dermed rig mulighed for, at DTU Diploms studerende kan tage praktik eller lave afgangsprojekt i samarbejde med en lokal virksomhed og måske finde et job, når eksamen er i hus.

I løbet af eftermiddagen var der forskellige korte oplæg krydret med konkurrencer, præmier og events. Der var også mulighed for at deltage i en kort rundvisning til nogle af de nyindrettede værksteds- og laboratoriefaciliteter.

Campusdag-DTU-Ballerup-(8)-copy

S-huset, som har til huse oven over kantinen, blev officielt indviet, og her blev der inviteret til muffins, kaffe og hygge i de bløde møbler. Senere på eftermiddagen dukkede Verners op med deres mobile øl-klaver med indbygget fadølsanlæg, og sørgede for at slukke den værste tørst med udskænkning af 600 gratis fadøl skænket af S-huset.

Campusdag-DTU-Ballerup-(2)-copy Campusdag-DTU-Ballerup-(3)-copy Campusdag-DTU-Ballerup-(6)-copy Campusdag-DTU-Ballerup-(7)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *