Dobbelt dansk mester på åbent vand
Triton_Open-Water-2014-copy.jpg
Louise Møller Jessen fra Triton svømmede sig til guldet på både 5 km og 10 km ved DM i åbent vand.
svømning Der blev skabt ny historie for Svømmeklubben Triton, da elite- og langdistancesvømmeren Louise Møller Jessen vandt to flotte danske mesterskaber ved DM Open Water.

Først tog hun guldet på 10 km ved DM i åbent vand på Amager Strand og efterfølgende på 5 km i Limfjorden.

Louise Møller Jessen er ubetinget Trotons bedste kvindelig langdistancesvømmer på 1500m fri og ligger i dag i Top 8 for seniorer. Deltagelsen i åbent vand mesterskaberne er en del af hendes fortsatte forberedelser til DM og et skridt i den rigtige retning i forhold til en eventuel international svømmekarrierer på de lange metre.

»Nu har klubben endelig en dansk seniormester på 10 km. Open Water er en olympisk disciplin, som tæller lige så meget som i bassin. Det er stærkt gået af Louise, og jeg er meget glad for, at hun valgte at turde satse på det som en del af træningen og hendes karriereplanlægning,« siger en glad elitechef Morten Marstrand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *