BSF fik remis i Tåstrup
Kampens-spiller-Alexander.jpg
Kampens spiller mod Tåstrup, Alexander
Fodbold 1-1 igen, og dermed point på udebane i Tåstrup, i en kamp der kunne have givet BSF alle 3, men også hjemmeholdet alle 3.

BSF start på kampen var ikke værd at skrive hjem om, på trods af intensitet og godt spil i opvarmningen manglede de sidste 10% da kampen blev fløjtet i gang. Hjemmeholdet var pågående og fik et straffe kort inde i kampen, men det blev reddet.

BSF fik skabt fornuftige chancer i halvlegen og der var fine muligheder for at komme på skudhold fra både Sebastian Avanzini, Jacob Willum og Zeder. 2 minutter før pausen fik BSF straffe, og det omsatte sikkerheden Zeder og 1-0 til BSF ved pausen.

Udligningen

Anden halvleg gav BSF en del fine muligheder og et stort tryk mod hjemmeholdets mål resulterede i en god periode med 4 hjørnespark i træk hvor BSF var farlige .

Et af disse hjørnespark blev starten til udligningen. Tåstrup stjal bolden, tog et hurtigt indkast og pludselig lå kuglen i kassen 1-1. Kampen sluttede med lidt kortspil og tumult, og Tåstrups topscorer og farlige forward med nummer 11 Jonas Sørensen fik rødt, ligesom BSF nummer 10 Rajko Lekic også måtte forlade banen før tid. I overtiden reddede HO en friløber med en “håndbold” redning med armen.

Næste kamp er på lørdag kl. 13.00 hjemme mod nedrykkerne fra Vanløse. BSF håber på stor lokal opbakning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *