BSF fik klø af AB Tårnby
fodbold Lørdag mødte BSFs herreseniorer AB Tårnby.

Det var tydeligt fra kampens start at begge hold havde stor respekt for hinanden og ingen af holdene tog chancer offensivt uden gardering bagude.

AB Tårnby havde et lille overtag i kampens første halve time, hvor de primært satsede på lange indkast fra Ricky Gotland, men de blev aldrig rigtigt farlige, da BSF keeper udviste stor beslutsomhed i luftrummet.

BSF mange medbragte tilskuere var kampen igennem ikke specielt imponeret af kampens dommer, som allerede efter 10 minutter fratog Jacob Willum en gylden mulighed, da han fik en friløber, men dommeren valgte at fløjte for frispark til BSF i stedet for at benytte fordelsreglen.

Det var småt med chancer i 1. halvleg, som endte 0-0. Men otte minutter inde i anden halvleg dømte dommeren dømte et tyndt frispark til AB Tårnby, som blev slået til bagerste stolpe, hvor en umarkeret Ricki Gotland kunne heade AB Tårnby til føring.

I de efterfølgende 10 minutter begyndte uheldene at regne ned over BSF spillerne, da først Marko Risimovic måtte udgå med en skade. Kun tre minutter senere fik AB Tårnby tilkendt et tyndt straffespark, som de udnyttede til at bringe sig yderligere foran og nu vaklede BSF ellers så solide forsvar og modløsheden bredte sig, hvilket AB Tårnby udnyttede til at bringe sig yderligere foran. Da BSF ikke fik clearet en bold i feltet, som tilfældigt havnede for fødderne af Ricki Gotland, som gjorde det onde ved sine tidligere holdkammerater.

Med 20 minutter tilbage af kampen måtte Daniel Stubberup bæres fra banen og BSF måtte afslutte med 10 mand på banen, da alle udskiftninger var brugt.

Det lykkedes AB Tårnby at score endnu engang til slutresultatet 4-0.

»Der skal ikke herske nogen tvivl om, at AB Tårnby vandt en fortjent sejr, men jeg er sikker på, at BSF’s unge hold har lært meget af denne kamp, som de kan bruge fremadrettet og der var mange positive ting især i første halvleg, som vi kan bygge videre på allerede i næste kamp mod NB Bornholm,« siger Jørgen Tidemand, sportschef.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *