Ansvarlig omgang med penge
Debat Til Jørgen Flyr. I dit indlæg i Ballerup Bladet sidste uge fremkommer du med en række påstande om Det Konservative Folkepartis politik her i Ballerup generelt og om min person specifikt, som ikke har noget på sig. Jeg er derfor nødt til at oplyse læserne om den korrekte sammenhæng.

I Det Konservative Folkeparti i Ballerup har vi altid udvist ansvarlighed i forhold til omgangen med borgernes penge. Rådhusgruppen har gennem alle årene forsøgt at begrænse flertallets fråds med borgernes penge. Vi tror nemlig på, at kommunens borgere har størst glæde ved selv at vælge, hvordan man vil bruge sin indkomst, frem for at bedrevidende politikere skal afgøre, hvad der er bedst for borgerne.

Som eksempler på dette kan nævnes vores modstand mod kommunens køb af Ballerup Super Arena, som har kostet borgerne mange penge, vores modstand mod en unødvendig overdækning af Atriumgården i forbindelse med rådhusrenoveringen og senest vores modstand mod at bruge kommunale midler på det urealistiske projekt om at ombygge stationspladsen i Ballerup, som flertallet mener vil skabe nyt liv i Ballerup.

I stedet har vi kæmpet for flere penge til de svageste ældre på vores plejecentre og i hjemmeplejen og for mere holddannelse i folkeskolen.
Så at påstå at Det Konservative Folkeparti opfører sig uansvarligt er helt ved siden af fakta.

1 kommentar om “Ansvarlig omgang med penge”

  1. jørgen flyr siger:

    Hvis Karsten Kriegel vil tages seriøs må han fremkomme med saglig kritik af mine “påstande” om konservativ uansvarlighed. Flere hundred mia. kr, må trods alt have sat sig spor i erindringen, når ens egne partiformænd har været de ministeransvarlige for områderne.

    Jeg afventer konservativ ansvarlighed, vis der er noget tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *