Amerikansk rundbold i Ballerup
Amerikansk-RUndbold-Ballerup-copy.jpg
Nyeste skud på stammen i Ballerup Baseball Softball Klub er ’amerikansk rundbold’.
Rundbold I juni sidste år startede Ballerup Baseball Softball Klub et juniorhold. I år er der kommet endnu et tiltag – amerikansk rundbold.

Amerikansk rundbold er et nyt spil i Danmark. Det er en mellemting mellem rundbold og softball (rundbold med læderhandske på), men der er mere aktivitet og dynamik end i rundbold og færre regler end i softball. Spillet kræver at der samarbejdes og reglerne udfordrer hjernen.

»Børnene er aktive hele tiden og spillet træner dem i at kaste, gribe, slå til bolden og løbe. Med få, enkle regler og små hold er amerikansk rundbold nemt at lære, og alle kan være med,« siger træner Jytte Overgaard.

Læs mere om Ballerup Baseball Softball Klub på www.bbsk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *