Alle høringssvar bliver læst
Debat Kære Pernille Brammer.

I sidste uge skrev du et læserbrev her i bladet, hvor du stillede spørgsmålstegn ved fornuften i den udvidede åbningstid i visse dagtilbud, som bliver indført fra den 1. januar 2015.

Da det daværende socialudvalg i 2013 ønskede at tilføre området penge til en udvidet åbningstid, var der flere modeller i spil. Udvalget endte med at sende en model i høring, hvor man fordelte pengene til ni institutioner, beliggende i hvert sit distrikt.

Det var en afbalancering af, at man ønskede så meget som muligt åbningstid for pengene, samtidig med at man tilgodeså udvalgets ønske om, at det kommunale serviceniveau på området skulle være ensartet i alle dele af kommunen.

Du skal ikke være i tvivl om, at vi altid læser de høringssvar, som vi beder om, og tager dem med i vores overvejelser. Så da det nye børne- og skoleudvalg efter høringsperioden traf den endelige beslutning, var det på baggrund af såvel høringssvarene som de hensyn, jeg har beskrevet ovenover.

Som du måske ved, har vi aftalt at kigge på udnyttelsen af den udvidede åbningstid efter et år, så der vil være mulighed for at justere, hvis det viser sig relevant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *