Ærgerligt nederlag
BSF-bus.jpg
Der var festligt, da bussen rulede til Roskilde.
Fodbold Trods mange chancer og flot spil lykkedes det ikke for BSF at få point med hjem fra Roskilde, da holdet lørdag i Danmarksserien mødte KFUM.

Resultatet blev 2-1 efter en fysisk betonet, underholdende og intens kamp mellem to hold, der havde stor ære af opgøret.

BSF fik den værst tænkelige start, da KFUM efter blot et halvt minut kom foran. Målet kom efter et hjørnespark, der endte i fødderne hos en KFUM-spiller. Han sparkede på mål, og på returen fra Alexander Horsebøg scorede Emil Ølvang.

Gæsterne fra Ballerup svarede dog flot igen og burde have scoret kort efter. Mikkel Andersen og Marko Risimovic havde begge store muligheder, hvor specielt sidstnævntes skud tæt forbi mål ærgrede. Efter et intenst første kvarter bød de næste 15 minutter på et lidt lavere tempo, inden der igen var scoring.

Desværre for BSF var det atter KFUM, der fik bolden sendt i nettet, da Jacob Andersen løb bag BSFs forsvar og modtog en flot bold i dybden. Han prikkede bolden forbi Horsebøg, og så stod den 2-0. Dette var også resultatet ved pausen, selvom Frederik Larsen på en god chance kunne have reduceret.

BSF bedre med

BSF kom godt ud fra pausen, og efter et par minutter kunne de rødklædte sagtens have fået et straffespark, da Jonas Zederkopff blev ramt bagfra i KFUMs straffesparksfelt. Dommerens fløjte forblev dog tavs.

Presset fortsatte, og i det 55. minut gav det pote, da Emil Thomsen modtog bolden udenfor feltet og resolut sparkede fladt i fjerneste hjørne uden chance for KFUMs keeper.

Sort uheld var årsag til, at den fem minutter senere ikke stod 2-2. Et flot angreb resulterede i adskillige skudforsøg, der både tog indersiden af stolpen og siden blev reddet på stregen.
Jacob Willum fik den sidste store chance for at udligne, da han fra venstre side uforstyrret kunne løbe ned mod KFUMs målmand. Willum sparkede rigtigt mod fjerneste hjørne, men desværre gik den forbi stolpen, og så endte det med et 2-1 nederlag til BSF.

Lørdag klokken 13.00 skal BSF møde Jægersborg i Ballerup Idrætspark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *