Adgangsforhold til station
Debat For ca. 1 år siden flyttede vi fra Egebjerg til Baltorpvej i AAB bebyggelsen, og vi er meget glade for at bo her.

Ballerup har et vidt forgrenet stisystem til gang og cykling. Pederstrupstien bruger vi meget for at komme til station og Ballerup Centret. Blot vil jeg sige at denne del af stien er meget dårligt vedligeholdt og jeg ser frem til at skaderne bliver repareret.

Jeg har konstateret at Ballerup Kommune har planer om at renovere Banegårdspladsen for at give plads til bygninger og et bedre og mere sammenhængende bymiljø. Jeg vil gerne i den forbindelse spørge om man har overvejet at flytte busserne m.v. over på den anden side af skinnerne? Her er der plads og der bliver endnu større muligheder for spændende bymiljø mod nord.

Jeg har et andet og rigtig stort ønske om en nemmere måde at komme fra sydsiden til nordsiden af skinnerne, og selvfølgelig også omvendt, samt ønske om elevator til perron eller en anden lettere måde at komme til perronen på.

Flere gange om ugen har jeg brug for at cykle til den nordlige bydel og det ville være dejligt med en overgang eller tunnel uden trapper. Det er ikke muligt for mig at slæbe cyklen ned og op af trapperne som det er nu.

Der bor rigtig mange ældre mennesker på Baltorpvej som ville være rigtig glade for en bedre løsning af adgangsforholdene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *