6.b fra Hedegårdsskolen dystede i madhåndværk
Hedegårdsskolen-kids-cooking2-copy.jpg
Hedegårdsskolen var blandt de 11 skoler, der deltog i Cooking Kids i Københavns Madhus. Foto: Pressefoto
Madlavning Hundredevis af børn fra hele Sjællad dystede i madlavning ved Cooking Kids i Københavns Madhus.

Københavns Madhus afholdt igen i år Cooking Kids i samarbejde med Nordea-fonden og Copenhagen Cooking. Cooking Kids er et arrangement hvor børn dyster i madhåndværk.

Mere end 300 børn var mødt kampklare op for at dyste i fire forskellige maddiscipliner: Kunsten at lave sin egen fiskefrikadelle, gazpacho, pandekagelagkage og grønne sager.

Hedegårdsskolen-kids-cooking3-copy

11 klasser fra Sjælland var repræsenteret – og blandt dem 6.b fra Hedegårdsskolen i Ballerup.

Dagen var bygget op omkring discipliner, som både bestod af klassiske retter, som børnene kendte til, samt nye udfordrende retter med smæk på smag og krydderier.

Eleverne blev bedømt af to michelin-kokke, en tv-kok og en børnekogebogsforfatter. Henholdsvis Francis Cardeneau, Anita Klemmensen, Martin ’Guf’ Becker Rasmussen og Katrine Klinken.

Hedegårdsskolen-kids-cooking-copy

Vinderen på dagen blev Trællerupskolen fra Lejre.

»Men I har alle sammen gjort et rigtig fin og flot indsats og samarbejdet rigtig godt,« tilføjede Martin ’Guf’ Becker Rasmussen.

blomst

Mads Baadsgård Lorentzen fra Hedegårdsskolen var så heldig at få æren af at overrække blomster til Prinsesse Marie, da hun mødte op for at overrække præmier til vinderklassen.

Derefter åbnede Cooking Kids dørene op for alle madglade entusiaster. Blandt andre kom Chili Claus forbi og serverede chilier fra eksotiske lande til både børn og voksnes brændende fornøjelse.

Hedegårdsskolen-kids-cooking4-copy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *