19 medaljer til BAK ved ungdoms DM
atletik De danske ungdomsmesterskaber blev i weekenden 30.-31. august afholdt på Østerbro stadion med 28 deltagere fra Ballerup Atletik Klub (BAK).

Det blev til et meget flot resultat for de lokale atleter, der tog i alt 19 medaljer – fordelt på seks guld, fem sølv og otte bronze.

»Et resultat varmede mere end andre,« fortæller Ulrich Engmark fra klubben og fortsætter:
»Frederik Thomsen, som efter lang tids skade igen viste sin hurtighed på 100 meteren. Frederik løb flotte 10,71 sekunder, hvilket ikke er langt fra hans to år gamle personlige rekord på 10,55 sekunder. Frederik blev dansk mester i ungseniorklassen, og vi kan næste ikke vente til næste sæson for at se, hvad han kan drive det til.«

Et andet meget flot resultat kom fra Oliver Durafour i stangspring. Oliver blev dansk mester i D17 klassen i personlig rekord (4,40m trods at de svære betingelser i regnvejret). BAK har pt en meget stærk stangspringsgruppe og der var også medaljer til rigtig mange af de øvrige springere. Ud over Oliver vandt såvel Andreas Rønning ungseniorklassen, Emil H. Christensen vandt D19 klassen og Caroline Ranners vandt P19 klassen.

Blandt løberne var der medaljer til Lukas Jensen på 800 (sølv) og 1500m (bronze) i D17 klassen. Også Christian Dirksen fik en sølv med hjem efter en flot finish i en taktisk 1500m.

Mellemdistanceløberne gjorde det særdeles flot; de var bla. ankemænd på de 1000m stafetter der afsluttede DMU stævnet. Hos pigerne viste Tessa Strand en rigtigt flot finish der gav P17 holdet en flot bronze.

Der var så nye personlige rekorder til Joachim Rønsholt (D15) og Frederik Pfieffer (D17) på mellemdistancerne. Dansk Mesterskab blev det også til i 3000m kapgang for Rebecca Nielsen (P15) i en tid to sekunder fra hendes personlige rekord

Blandt kasterne var der to bronzemedaljer til Frederik Carlsson i D17 klassen (hammerkast og vægtkast). Her blev det også til en flot sølvmedalje i diskos til Mathilde Ranners (P17).
Ballerups danske rekordholder i hammerkast Rasmus Jensen (D15) måtte til gengæld tage hjem uden et dansk mesterskab. Regnvejret var tydeligt ikke Rasmus’ ønskescenario og så røg hammeren tre gange i nettet eller uden for kasteretningen. Til gengæld stod Stefan Lehnert klar (D15) og tog sølvet i hammerkast.

I spydkast blev det til en flot bronzemedalje til Emil Ipsen (D15) som for anden gang efter sommeren kastede 600g spyddet ud over de 48 meter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *