Voldsomt trafikuheld i Smørum
Politi Mandag den 11. august klokken 15.20 skete der et voldsomt trafikuheld på Flodvej i Smørum.

En 79-årig kvinde fra byen kom sammen med sin mand kørende ad Flodvej mod øst. Da hun på et tidspunkt ville køre udenom en parkeret bil, kom hun langt over i modsatte vejbane, hvor en 42-årig mand fra Ballerup og dennes passager kom kørende i en anden bil.

De to biler smadrer frontalt sammen og ambulancer og politi ilede til Smørum.

Det ældre ægtepar sad i følge bt.dk fastklemt i bilen, så redningsfolkene måtte skære taget af den smadrede bil, for at få parret ud. De blev herefter kørt til Rigshospitalets Traumecenter med politieskorte, her lå de til observation natten over, men slap i følge bt.dk fra ulykken uden alvorlige skrammer.

De to tilskadekomne i den anden bil blev efter ulykken kørt på Herlev Hospital, men blev forholdsvis hurtigt udskrevet igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *